SĂPTĂMÂNA VERDE A EUROPEI…

Distribuie pe:

În cadrul manifestărilor reunite sub genericul „Săptămâna Verde" („Green Week"), Asociația pentru Protecția Păsărilor și a Naturii „Grupul Milvus" îi invită pe toți iubitorii naturii să participe duminică, 17 mai 2015, la o excursie pe Valea Nirajului.

Zona aleasă se caracterizează printr-un bogat patrimoniu natural, cu peisaje și habitate unice în Europa, fiind protejate prin rețeaua Natura 2000.

„Vă invităm la o drumeție de 5 kilometri prin pădure, între localitățile Rigmani și Sânsimion, pentru a vă bucura de natură, să observăm păsările cu binocluri, să căutăm împreună urme de animale sălbatice, să admirăm zecile de tipuri de orhidee și alte specii de plante. În localitatea Sânsimion sunteți invitați să vizitați Muzeul Satului și Centrul de Reabilitare a Păsărilor al Grupului Milvus", se arată în materialul dat publicității de către inițiatori.

Doritorii sunt rugați să confirme participarea până la data de 14 mai 2015, la adresa de mail office@milvus.ro sau la numărul de telefon 0720-018.088.

Participanții sunt rugați să fie echipați corespunzător unei ture în aer liber (bocanci sau ghete, pelerine de ploaie, apă și mâncare).

În această perioadă, evenimente similare se desfășoară în țările din întreaga Uniune Europeană, iar în România sunt organizate în 13 locuri.

Lasă un comentariu