ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 15-16 martie 2022, pompierii mureșeni au fost solicitați la 74 de intervenții, după cum urmează: 11 incendii, două alte situații de urgență și 61 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii:

• Marți, 15 martie, în jurul orei 15.00, incendiu produs la un centru de dezmembrări în localitatea Viforoasa, strada Principală.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Sângeorgiu De Pădure, SVSU Ghindari și SVSU Bălăușeri. În urma incendiului, au ars aproximativ 29 de autoturisme în curs de dezmembrare și aproximativ 1 ha de vegetație uscată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

• Tot marți, în jurul orei 17.50, incendiu produs la o casă de locuit în municipiul Sighișoara, strada Mihai Viteazu.

Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 25 mp, și tavanul din rigips pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic.

• În ultimele 24 ore au avut loc nouă incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Deda, Vețca, Târnăveni, Sânișor, Cerghid, Reghin, Sărmașu și Cotuș.

Au intervenit pentru stingerea incendiilor pompierii militari din cadrul ISU Mureș după cum urmează: Detașamentul Târgu-Mureș, Detașamentul Târnăveni, Detașamentul Reghin, Punctul de Lucru Deda împreună cu SVSU Deda, Punctul de Lucru Sovata împreună cu SVSU Sângeorgiu de Pădure și SVSU Vețca, SVSU Livezeni și Secția Sărmaș.

Cauzele probabile de izbucnire a incendiilor au fost foc deschis în spații deschise.

Misiuni:

De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 14 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu