Înapoi la strămoșeasca zicală: „Codru-i frate cu românul"

Distribuie pe:

Nu vi se pare că așa-zisa Europă Unită se dezintegrează, iar cea Euroasiatică se unifică? Viitorul cel mai apropiat amenințându-ne să cedăm calculului diplomatic geostrategic și celui militar-răsăritean, autointitulat „De la Vladiovostok la Carpați", o parte din Mândra Grădină a Maicii Domnului, în vreme ce la Apus ni se pregătește un alt posibil dezastru național. Pentru că, la o adică, cu siguranță, vom fi părăsiți, uitați și ignorați de occidentali. Total și definitiv!

Și cum nesiguranța zilei de mâine a poporului român vine peste noi din toate punctele cardinale ale rotundului Pământ și imensității neștiute a Cosmosului, atunci ce ne-ar mai rămâne de făcut?! Să alegem, bunăoară, vechea soluție strămoșească: „Codru-i frate cu românul". Numai că și codrul nu mai este ceea ce a fost el până mai acum 25 de ani în urmă! Hoții de lemne din țară, cât și cei din afara ei, l-au tuns, frezat și bărbierit până l-au chelit! Campioni ai jafului organizat și oficializat, sunt nu numai trădătorii de țară, ci și slugile acestora, vândute intereselor financiare ale mai multor mari firme străine, cele mai hrăpărețe dovedindu-se cele conduse de neecologiștii din fostul imperiu Austro-Ungar, de tristă amintire pentru românii ardeleni! Ca urmare, aroma plăcut mirositoare a rășinei bradului românesc multisecular înmiresmează luxoasele lui orașe!

Până la reînvierea vocației de a fi români adevărați, să primim cu inima curată apropiata sărbătoare creștinească a nașterii Sfântului Ioan Botezătorul. Cea de miercuri, 24 iunie - Sânzienele! 

Lasă un comentariu