Drept la replică

Referitor la articolul „Nimeni nu este mai presus de lege", autor dl Vasile Bota, articol apărut în cotidianul „Cuvântul liber" din data de 9.06.2015, venim cu următorul drept la replică:

Aşadar:

• În comuna noastră, Chiheru de Jos, nu există „izlaz comunal", ci păşuni montane administrate de Primărie.

• Păşunea comunală nu se rezumă doar la 500 ha, ci la o suprafaţă de peste 1.300 ha, păşune ce s-a închiriat mai multor solicitanţi, conform legii (respectiv unei Asociaţii de crescători de animale, precum şi mai multor persoane, condiţia fiind primirea animalelor tuturor cetăţenilor comunei). Cu toate acestea, mai avem o rezervă de peste 400 ha care nu a mai fost solicitată de nimeni, şi atunci, cum nu au unde păşuna animalele cetăţenilor...?!

• Afirmaţia că „nimeni nu s-a născut primar şi (nu) moare primar" este adevărată, cum, tot atât de adevărat este şi faptul că locuitorii m-au ales trei mandate, mă cunosc, ştiu că lucrez în administraţie de peste 40 de ani şi apreciază realizările de excepţie din comuna noastră, din timpul mandatelor mele.

• Toate afirmaţiile cetăţeanului din Urisiu arată, fără niciun dubiu, că face şi dânsul parte din echipa contracandidaţilor mei, aceiaşi care au făcut şi sesizarea la D.N.A.; scopul lor e unul sigur, denigrarea mea, crezând ca doar aşa mă vor obliga să plec din fruntea comunei, pentru a veni ei; mi-e ruşine că sunt şi ei concetăţenii mei, pentru care m-am zbătut de atâţia ani. Dacă îmi permiteţi, le-aş transmite: „Vreţi puterea, câştigaţi-o pe căi democratice!"

 

Cu respect, Emanoil Hurdugaci

Lasă un comentariu