Drept la replică

Distribuie pe:

Referitor la articolul „Nimeni nu este mai presus de lege", autor dl Vasile Bota, articol apărut în cotidianul „Cuvântul liber" din data de 9.06.2015, venim cu următorul drept la replică:

Aşadar:

• În comuna noastră, Chiheru de Jos, nu există „izlaz comunal", ci păşuni montane administrate de Primărie.

• Păşunea comunală nu se rezumă doar la 500 ha, ci la o suprafaţă de peste 1.300 ha, păşune ce s-a închiriat mai multor solicitanţi, conform legii (respectiv unei Asociaţii de crescători de animale, precum şi mai multor persoane, condiţia fiind primirea animalelor tuturor cetăţenilor comunei). Cu toate acestea, mai avem o rezervă de peste 400 ha care nu a mai fost solicitată de nimeni, şi atunci, cum nu au unde păşuna animalele cetăţenilor...?!

• Afirmaţia că „nimeni nu s-a născut primar şi (nu) moare primar" este adevărată, cum, tot atât de adevărat este şi faptul că locuitorii m-au ales trei mandate, mă cunosc, ştiu că lucrez în administraţie de peste 40 de ani şi apreciază realizările de excepţie din comuna noastră, din timpul mandatelor mele.

• Toate afirmaţiile cetăţeanului din Urisiu arată, fără niciun dubiu, că face şi dânsul parte din echipa contracandidaţilor mei, aceiaşi care au făcut şi sesizarea la D.N.A.; scopul lor e unul sigur, denigrarea mea, crezând ca doar aşa mă vor obliga să plec din fruntea comunei, pentru a veni ei; mi-e ruşine că sunt şi ei concetăţenii mei, pentru care m-am zbătut de atâţia ani. Dacă îmi permiteţi, le-aş transmite: „Vreţi puterea, câştigaţi-o pe căi democratice!"

 

Cu respect, Emanoil Hurdugaci

Lasă un comentariu