ZIUA DRAPELULUI - CINSTITĂ LA SĂRMAŞU

Distribuie pe:

În ciuda vremii capricioase care ne-a îndemnat să schimbăm locaţia în vederea sărbătoririi Zilei Drapelului, aceasta a avut loc la sediul Primăriei Oraşului Sărmaşu, în sala de Consiliu, unde i-am avut ca oaspeţi pe elevii Liceului Teoretic „Samuil Micu", membri ai corului AMADEUS şi BELCANTO, sub îndrumarea dirijorului preot Daniel Cămară, asistaţi şi aplaudaţi de către personalul din cadrul Primăriei Oraşului Sărmaşu şi cetăţenii aflaţi în sediul instituţiei.

După intonarea Imnului Naţional de Stat a urmat rugăciunea de sfinţire a Drapelului, rostită de preot Daniel Cămară.

Despre semnificaţia sărbătorii şi istoricul Drapelului Naţional, a vorbit domnul Ing. Ioan Mocean, primarul Oraşului Sărmaşu. În alocuţiunea sa a făcut referire şi la un alt „simbol naţional", ia românească, care a fost sărbătorită de curând. Au mai susţinut alocuţiuni domnul prof. Ioan Dorin Crişan, directorul Liceului „Samuil Micu", şi preotul Daniel Cămară.

Mesajul corului transmis prin cântece şi poezii a fost unul emoţionant pentru asistenţă, făcându-ne să ne amintim că cel mai important simbol al românilor de pretutindeni este Drapelul Naţional alături de Imnul Naţional, şi de Stema României.

Lasă un comentariu