Bogdan Mara, președintele Clubului ASA: „S-a înțeles greșit, jucătorilor nu li s-au modificat salariile!" Miriuță este oficial noul antrenor al echipei ASA

Distribuie pe:

Deși ultimele informații au scos la iveală faptul că ASA Târgu-Mureș ar fi demarat discuții cu toți jucătorii pentru a le micșora acestora salariile, în urma sechestrului pus pe conturile clubului de către DNA, președintele clubului, Bogdan Mara, spune că nu s-a dorit asta niciodată, doar că, pentru o perioadă, anumiți jucători nu-și vor putea primi aceste drepturi integral. „Vasile Miriuță este de vineri noul antrenor. A semnat pe un an de zile cu drept de prelungire. Nu pot să vă spun și cât va câștiga… Nu mai pleacă niciun jucător! Maftei, Bănel, Voiculeț și Frăsinescu au plecat.

Au fost numai supoziții în ultimele zile, multe echipe încercând să atragă anumiți jucători de la noi. Salariile se vor plăti așa cum fiecare jucător a semnat. Vom vedea, după meciul cu Dinamo, dacă noul tehnician va dori să aducă vreun jucător. Sperăm să începem cu bine și campionatul", a afirmat Bogdan Mara.

Vineri a început ediția 2015-2016 a Ligii 1, una în care la startul ei sunt 14 echipe și se va juca în premieră după sistemul cu play-off și play-out. Astfel, balul a fost deschis de partida FC Voluntari - CSMS Iași, și, tot vineri, Astra a întâlnit pe Concordia Chiajna (meciurile s-au disputat după închiderea ediției). Cel mai interesant meci al rundei este cel dintre Steaua și Petrolul, dar și ASA Târgu-Mureș - Dinamo, pe Stadionul Trans-Sil, duminică, de la ora 21, este o întâlnire ce se anunță extrem de atractivă.

Lasă un comentariu