Ponta către miniștri: „Până când luăm o scurtă vacanță, la 1 august, să pregătim proiectele pentru toamnă"

Distribuie pe:

Premierul Victor Ponta le-a cerut miercuri miniștrilor să își facă treaba în următoarea perioadă, astfel încât toate proiectele programate pentru toamnă să fie pregătite.

„Vreau să mulțumesc vicepremierului Oprea și membrilor Guvernului pentru faptul că v-ați făcut foarte bine treaba în cele trei săptămâni de absență. Mesajul meu e foarte clar: și până când luăm o scurtă vacanță, la 1 august, vreau să mergem cu motoarele în plin, să ne facem treaba în ceea ce privește atribuțiile Guvernului și, chiar dacă vom avea cele două săptămâni de pauză la începutul lunii august, să pregătim ce avem pentru sfârșitul lunii august și pentru sesiunea de toamnă", a spus Ponta, la începutul ședinței de Guvern, prima pe care o conduce de când și-a reluat atribuțiile de șef al Executivului.

Premierul și-a exprimat speranța că președintele Klaus Iohannis va promulga Codul fiscal, astfel încât, ținând cont de noile reglementări și de datele economice, să poată fi finalizată noua lege a salarizării bugetarilor în această toamnă.

Lasă un comentariu