AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A POLICLINICII DIN LUDUŞ

Distribuie pe:

După încheierea, fără probleme, a etapei de licitaţie, luni, 3 august 2015, au început lucrările de modernizare a Ambulatoriului (Policlinicii) Spitalului Orăşenesc ,,Dr. Valer Russu'' din Luduş, obiectiv finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 3 - Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, domeniul major de intervenţie este de reabilitare şi modernizare a infrastructurii serviciilor de sănătate.

Lucrările vizează termoizolarea exterioară, reabilitarea faţadelor şi a terasei superioare, refacerea hidroizolaţiei, consolidarea şi adaptarea zidăriei pentru montarea a două lifturi interioare şi a unei scări de incendiu, dotarea modernă a cabinetelor medicale. Potrivit proiectului, lucrările vor fi terminate până la sfârşitul anului 2015.

Pe întreaga perioadă a lucrărilor, cabinetele de Interne, Pneumologie şi Diabet vor funcţiona la Secţia de Interne a Spitalului Orăşenesc, situat pe strada Republicii nr. 34; cabinetul de Obstetrică-Ginecologie va funcţiona la Secţia de Obstetrică-Ginecologie, situată în aceeaşi clădire a Policlinicii, cu intrarea laterală; cabinetul de chirurgie s-a mutat la Secţia de Chirurgie, situată pe strada Republicii nr. 63.

Lasă un comentariu