„ASTRA TÂRNAVELOR"

Distribuie pe:

De curând a apărut la Editura „ASTRA" numărul 2 din luna octombrie 2015 al Revistei „Astra Târnavelor". Publicaţia se vrea a fi semestrială, de cultură şi opinie a Despărţământului ASTRA „Teodor Muică" din Sângeorgiu de Pădure, preşedinte profesoara Emilia Feier.

Din sumarul acesteia menţionăm capitolele: „Momente dindulcea trudă astristă", „Oameni de seamă şi faptele lor", „File din istoria neamului nostru", „Punţi de lumină între fraţi", „Biserica şi şcoala - stâlpii de nădejde ai edificării neamului românesc" şi „Viaţa în imagini şi cuvinte."

Numărul 2/2015 al Revistei „ASTRA Târnavelor" se deschide cu afirmaţiile profesorului universitar doctor Dumitru Acu, preşedinte al Asociaţiunii ASTRA. „ASTRA Târnavelor", model pentru apărarea neamului, din care redăm un citat: „Suntem siguri că prin materialele publicate această revistă va deveni un mijloc eficient de legătură între astrişti şi locuitorii acestor meleaguri şi nu numai".

În acest număr mai semnează un mare număr de preşedinţi astrişti, profesori, poeţi, oameni de cultură, jurnalişti, preoţi etc.

Să felicităm colectivul redacţional pentru efortul depus în realizarea frumoasei reviste, cu urarea de „Vânt bun din pupa."

Lasă un comentariu