Profesorul Anton Hadăr - Doctor Honoris Causa al Universităţii „Petru Maior" din Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Senatul Universităţii „Petru Maior" din Târgu-Mureş, întrunit în şedinţă festivă vineri, 27 noiembrie, i-a decernat titlul de Doctor Honoris Causa, Diploma şi Medalia Universităţii, profesorului universitar dr. Anton Hadăr, de la Universitatea Politehnică din Bucureşti, eveniment ce a avut loc în Aula Magna a Universităţii târgumureşene, în prezenţa membrilor Senatului acesteia şi a rectorului, prof. univ. dr. Călin Enăchescu.

Cuvântul de Laudatio a fost rostit de conf. univ. dr. Nicolae Chirilă, decanul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii, care a relevat activitatea didactică, ştiinţifică şi socială a laureatului, cunoscut publicului larg şi prin calitatea sa de preşedinte al Federaţiei Naţionale Sindicale „Alma Mater" din învăţământ.

Prof. dr. Anton Hadăr, membru corespondent al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi al mai multor asociaţii profesionale în domeniul ingineriei mecanice, a prezentat în cadrul ceremoniei proiectul domniei sale intitulat Proiectarea şi fabricarea adezivă a ghidajelor personalizate pentru chirurgia ortopedică.

 

Lasă un comentariu