DUPĂ NICIO SĂPTĂMÂNĂ, UN NOU PIETON ACCIDENTAT PE O TRECERE DE PIETONI DIN SÎNGEORGIU DE MUREȘ

Distribuie pe:

Nefericitul accident s-a produs luni, 7 decembrie, în jurul orei 17.40, pe Drumul Național DN 15 din Sângeorgiu de Mureș, pe o trecere de pietoni, aflată în apropierea stației de autobuz „Sub deal" din localitate.

Și de această dată evenimentul s-a produs datorită vitezei mari cu care se circulă în localitatea Sângeorgiu de Mureș, mai ales de când a fost construit separatorul din beton în mijlocul drumului național.

 De această dată persoana accidentată a fost o fetiță de 14 ani din Sângeorgiu de Mureș, care traversa în mod regulamentar strada și care se află internată la SMURD, în prezent situația ei fiind stabilizată.

Primăria Sângeorgiu de Mureș precum și localnicii sunt foarte revoltați că, la petiția trimisă în luna noiembrie la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, cu sediul la București, prin care au cerut demontarea de urgență a separatorului din beton, încă nu s-a primit răspuns! La această petiție au fost atașate majoritatea fotografiilor și înregistrărilor video despre accidentele care s-au produs în ultimul an, după montarea separatorului din beton.

Statisticile arată că numărul de accidente a crescut cu 5 ori pe an, de când a fost montat separatorul din beton în comuna Sângeorgiu de Mureș, iar în ultima perioadă nu trece o săptămână să nu fie accidentat un pieton, care traversează în mod regulamentar drumul național.

Primăria Sângeorgiu de Mureș solicită din nou administratorului drumului (CNADNR București) luarea unor măsuri urgente pentru a stopa această situație extrem de periculoasă. 

Lasă un comentariu