Corespondenţă din Paris… Haz de necaz

Distribuie pe:

Teroriştii ISIS s-au plâns Poliţiei franceze căţiganii români din Paris le-au furat centurile cu explozibil. Deşi toată lumea se aştepta ca reţelele ISIS să fie destructurate de serviciile secrete, totul s-a schimbat în momentul în care primul ţigan român din Paris a furat o centură cu explozibil pentru a o vinde la fier vechi. Văzând că se pot obţine bani buni, ţiganii au devenit în scurt timp spaima teroriştilor, care se plâng zilnic că sunt agresaţi fizic şi verbal de aceştia.

„Nu ne-a venit să credem când la noi a venit primul terorist pentru a depune plângere după ce a fost furat ziua în amiaza mare lângă Catedrala Notre-Dame.

Era furios şi ne-a spus căeste inacceptabil să se întâmple aşa ceva într-un oraş civilizat. „«În ce lume trăim?» tot urla el", a declarat şocat un agent al Poliţiei franceze. Martorii susţin că zonele aglomerate din centrul Parisului sunt acum evitate de terorişti, speriaţi de grupurile mari de ţigani români care activează în zonă. „Pe doi terorişti i-au furat ieri cu metoda Maradona, iar al treilea a fost jefuit azi în autobuz. Când aud cuvintele „«băiatu', băiatu» teroriştii o iau la fugă", a declarat o sursă din Primărie.

Lasă un comentariu