Petre Grigoraş: „Sper ca echipa de suflet a Mureşului să aibă rezultatele pe care le aşteaptă toată lumea, inclusiv noi "

Distribuie pe:

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, premergătoare jocului cu Pandurii, Petre Grigoraş, antrenor principal ASA Târgu-Mureş, şi Cristian Bobar, director marketing-sport ASA Târgu-Mureş, au prefaţat întâlnirea de vineri. „A fost o perioadă intensă de pregătire. Un cantonament în care am dorit să ne cunoaştem între noi. Sper că a fost unul reuşit, iar de acest lucru ne vom convinge începând de vineri seara, după primul joc. Vom întâlni un adversar foarte puternic, un adversar cu pretenţii foarte mari, care a şi făcut transferuri importante. Este o echipă tare a campionatului, iar împreună deschidem balul sezonului de primăvară. Îmi doresc ca stadionul să fie plin şi să satisfacă şi prin rezultat şi prin joc cerinţele tuturor. Avem un lot echilibrat, valoros, foarte experimentat şi datoria mea şi a lor este să ne pregătim la cote maxime. Rezultatele din sezonul trecut ne obligă pe cei care am venit, dar şi pe cei care au rămas. Dintr-un anumit punct de vedere, meciul poate fi considerat unul special pentru mine, am avut rezultate foarte bune la Târgu Jiu. Sunt profesionist, îmi doresc să câştig cu echipa pe care o antrenez acum. Amintirile le am trecute la carneţel. Sper ca echipa de suflet a Mureşului să aibă rezultatele pe care

le aşteaptă toată lumea, inclusiv noi. Pentru mine ca antrenor, un stadion plin este extrem de important. Îi aştept vineri pe suporteri să ne susţină din primul până în ultimul minut", a spus Petre Grigoraş. „Sunt bucuros că am ajuns la ASA Târgu-Mureş. Mi-am dorit foarte mult să vin aici, am refuzat alte oferte pentru a lucra la vicecampioana României. Sunt genul de om care sunt sută la sută de partea jucătorilor. Dacă avem ceva de discutat, o facem între patru ochi, în bucătăria noastră. Nu voi permite niciunui club, conducător sau jurnalist să atace jucătorii acestei echipe, fie că este un titular, sau o rezervă. Aceşti jucători s-au pregătit exemplar şi îşi doresc foarte mult să câştige meciul de vineri. Băieţii sunt adevăraţi gladiatori. Îşi doresc să joace fotbal şi să lupte pentru aceste culori. Este un vestiar greu, cu jucători cu experienţă şi personalitate, fotbalişti importanţi pentru campionatul României", a afirmat Cristian Bobar.

Lasă un comentariu