EVENIMENT ANIVERSAR

Distribuie pe:

Cu prilejul împlinirii unui sfert de secol de la înființare, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere M.A.I., Filiala Județeană „Alexandru Ioan Cuza", președinte colonel(r) Vasile Tohănean, a organizat la Casa de Oaspeți a Primăriei Târgu-Mureș din Complexul de Sport și Agrement „Mureșul" o reuniune colegială cu foștii colegi din Târgu-Mureș și cu unii reprezentanți din județ.

Cu acest prilej asociația a organizat și o întâlnire cu rezerviștii socotind această zi, de 31 mai 2016, ca Ziua Rezervistului.

La cele două evenimente au fost invitați dr. Dorin Florea, primarul Târgu-Mureșului, profesor dr. Liviu Boar, directorul Arhivelor Naționale Mureș, și general (r) Gheorghe Popa, președintele Filialei Mureș a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.N., care a transmis mesajul șefului Poliției Județului Mureș. A fost adus și salutul primului edil al municipiului nostru și interesantul material prezentat de către directorul Arhivelor Naționale Mureș.

Tot cu acest prilej președintele asociației din M.A.I. col.(r) Vasile Tohănean a prezentat celor prezenți un scurt istoric despre înființarea acestei asociații care împlinește un sfert de secol de existență.

În cadrul evenimentului târgumureșean, președintele acestei asociații a oferit participanților câte o diplomă aniversară „cu ocazia aniversării a 23 de ani de la înființarea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere M.A.I. Filiala județeană Mureș și Zilei Rezervistului Militar."

După acest moment, soliștii Ciprian Istrate și Alexandra Răuță, de la Societatea Culturală „Miorița", președinte Gheorghe Vanga, au prezentat câteva cântece populare și de petrecere, iar dansatorii de la aceeași societate culturală au prezentat câteva frumoase dansuri populare românești.

În final, președintele asociației aniversare s-a fotografiat cu artiștii și le-a mulțumit pentru prestația artistică prilejuită de acest eveniment aniversar.

Lasă un comentariu