Elevii de la Olimpiada Națională de Religie premiați

Distribuie pe:

Liga Tinerilor Creștini Ortodocși din Târgu-Mureș a organizat Agapa prieteniei - masă alături de cei dragi. La acest moment festiv au participat 50 de tineri care s-au implicat în activitățile Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși din Târgu-Mureș, organizarea acestei întâlniri dorindu-se a fi o mulțumire adusă tinerilor care au adus bucurie oamenilor prin evenimentele deosebite organizate în acest an școlar.

În cadrul evenimentului elevii târgu-mureșeni care au participat la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă au fost premiați de Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Târgu-Mureș. Diplomele acordate de Inspectoratul Școlar Județean Mureș au fost înmânate de către Părintele Inspector Claudiu Chiorean elevelor care s-au distins în acest an școlar: Bălășoiu Mădălina, din clasa a IX-a, Hancu Justiniana, din clasa a X-a, și Price Cosmina, din clasa a XI-a, toate eleve ale Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu-Mureș, pregătite de prof. Simona Elvira Florea. De asemenea, a fost premiată tânăra Miruna Horga, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Național „Unirea", care a obținut locul 4 pe țară la Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă cu nota 9,70, îndrumată de preot prof. dr. Iuliu Florea.

Un cuvânt de felicitare și îmbărbătare a fost adresat participanților de către pr. Gheorghe Moldovan de la parohia din Vidrasău.

Au fost aduse mulțumiri susținătorilor activităților Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși din Târgu-Mureș, partenerilor media și, nu în ultimul rând, Primăriei municipiului Târgu-Mureș, care a asigurat masa, și în mod deosebit domnului primar dr. Dorin Florea și domnului Claudiu Maior, care și de această dată au sprijinit inițiativa tinerilor mureșeni.

 

Lasă un comentariu