Evaluare Naţională – 2016 - Candidaţii au posibilitatea de a-şi vizualiza propriile lucrări

Distribuie pe:

Candidaţii majori sau părinţii ori reprezentanţii legali ai candidaţilor minori au posibilitatea de a vizualiza lucrările proprii, susţinute în cadrul examenului de Evaluare Naţională pentru clasa a VIII-a în anul şcolar 2015-2016.

În perioada 11-13 iulie, între orele 9 şi 14 are loc înregistrarea cererilor-tip de vizualizare a lucrărilor, la unitatea de învăţământ care a fost centru de examen, iar în zilele de 27 şi 28 iulie este programată vizualizarea, de către cei îndreptăţiţi, a lucrărilor susţinute, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş (ISJ), sala 200, în intervalul orar 10 - 14.

Programul de înregistrare a cererilor şi de vizualizare a lucrărilor este afişat, începând de joi, 7 iulie, la avizierele unităţilor de învăţământ care au fost centre de examen, se arată într-un comunicat dat publicităţii de ISJ Mureş.

Mureşeni de nota 10!

Potrivit datelor furnizate şi ierarhiei întocmite de ministerul de resort (sursa: evaluare.edu.ro), în judeţul Mureş au fost obţinute patru medii de 10:

Florea A. Ciprian - Colegiul Naţional „Al. Papiu Ilarian" Târgu-Mureş, Jîrcan Al. Alexandru Alin - Şcoala Gimnazială Bistra Mureşului, Oprea S. Tereza Emilia - Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul" Târgu-Mureş, Pastia C. Ilinca - Şcoala Gimnazială „Romulus Guga" Târgu-Mureş.

Lasă un comentariu