Ce se ascunde în spatele moscheii de la București!

Distribuie pe:

Nu întâmplător acum, când suntem obligați să asistăm neputincio și la descreștinarea Europei printr-o ciocnire a civilizațiilor care va conduce nu doar la animalizarea oamenilor și umanizarea animalelor, ci și la apusul democrației prin noile reguli impuse de schimbarea forțată a compoziției etnice, sufleorii din spatele cortinei cu siguranță că își freacă mâinile de satisfacție văzând cum – în chiar inima României, la București – se va ridica, pe o suprafață de 11.000 mp, cea mai mare moschee din Europa. Cum nu ne propunem să răspundem la întrebarea de ce oare nu s-ar construi aceasta în Berlin, Londra sau Paris, lăsându-i astfel pe cititorii noștri să tragă singuri concluziile, ne rezumăm doar la a reaminti, acelora care încă au ochi și urechi să vadă și să audă, că ne apropiem vertiginos de momentul ștergerii identității națiunilor, în vederea întronării profețitului biblic Antihrist, prin efortul asiduu al „campionilor” (laureați) punerii în aplicare la scară continentală a Planului anarhico-rasial Kalergi.

Astfel, fără să înțeleagă resorturile ascunse care ne expun ca neam, s-au și găsit o puzderie de trâmbițe mioritice care, în disprețul față de credința noastră națională, să ne dojenească „intoleranța” de a accepta „beneficiile” transformării țării într-o „oază” multireligioasă, multiculturală, unde exilarea românilor și strămutarea de felurite etnii vor face posibilă, întro preconizată descompunere a României prin regionalizare și măsuri antidemografice, coexistența unor rase umane incapabile să mai discearnă diferențele dintre biserică, moschee, sinagogă și... templu pentru sataniști!

Partea bună a lucrurilor, chiar dacă vom vedea cum „se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție” (Mt. 24, 7), constă în aceea că acum ne confruntăm și mai intens cu „începutul durerilor” (Mc. 13, 8) și bineînțeles cu separarea grâului de neghină.

Sus inima, români!

Lasă un comentariu