SCRISOARE DE INTENȚIE

Distribuie pe:

Dragi mureșeni,

Degeaba ne dăm toți cu părerea, despre ce se întâmplă în țară, dacă nu facem nimic ca să schimbăm lucrurile! Ca urmare, m-am hotărât - având binecuvântare arhierească - să fac un pas în față și, după ani de zile de când condamn în Presă și în cărți fărădelegile rețelei de călăuze false de politicieni aserviți intereselor externe, să îi ascult pe acei mureșeni care mă îndeamnă și sprijină să candidez ca independent la Parlament (Camera Deputaților).

Știu că nu va fi ușor ca Mureșul să devină o citadelă a armoniei și bunei gospodăriri, dar îmi propun să fiu eu cel care să inițieze și să stimuleze o conlucrare periodică (spre rezolvarea problemelor) la care să participe principalii reprezentanți ai autorității mureșene !

Cunosc cauzele reale pentru care România, așa-zisă a „lucrului bine făcut", nu merge într-o direcție bună. Și sunt gata! De luptă!

AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU!

 

Nota Bene:

COSTEL NEACȘU este profesor, ziarist, scriitor, licențiat în Teologie, Istorie-Filosofie. A promovat interesele românilor prin 13 cărți și sute de articole în ziarele „Cuvântul liber" din Mureș, „Justițiarul Național" etc. Este dublu laureat al Premiului Ligii Scriitorilor din România (2012 și 2013), fiind distins și cu Medalia „Notre-Respect - Ambasador 2011" a Trustului de Presă „Ambasador" din Tg.-Mureș. Este membru în Liga Scriitorilor, filiala Mureș, precum și în Uniunea Ziariștilor Profesioniști.

 

Lasă un comentariu