FESTIVALUL-CONCURS DE POEZIE ŞI ESEU PENTRU ELEVI „SERAFIM DUICU", EDIŢIA A XVI-A

Distribuie pe:

În vederea descoperirii şi promovării valorilor literare şi pentru omagierea cărturarului şi scriitorului Serafim Duicu, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş, în parteneriat cu, Gimnaziul de Stat „Serafim Duicu", Fundaţia Culturală „Şcoala Ardeleană", cotidianul „Cuvântul liber", alte instituţii şi ONG-uri mureşene organizează cea de a XVI-a ediţie a Festivalului-Concurs de Poezie şi Eseu pentru Elevi şi Studenţi „Serafim Duicu".

La concurs pot participa elevi din judeţul Mureş, cu 5 - 10 poeme şi un eseu de maximum 10 file, pe teme literare la liberă alegere.

Corespondenţa va fi trimisă pe adresa Direcţiei Judeţene pentru Cultură Mureş, str. Mărăşti nr. 8 A, cod 540238, sau pe email - nicolaebaciut@yahoo.com, până la data de 10 octombrie 2016, data poştei, cu menţiunea „pentru concurs".

Un juriu alcătuit din personalităţi ale vieţii literare mureşene va acorda premii pentru fiecare secţiune I. poeme în manuscris, II. eseu. Festivităţile vor avea loc în data de 19 octombrie a.c.

Informaţii suplimentare în legătură cu manifestările prilejuite de Festivalul-Concurs de Poezie şi Eseu pentru Elevi şi Studenţi „Serafim Duicu" se pot obţine de la tel. 0744 474.258.

Lasă un comentariu