11 decembrie, ZIUA ÎN CARE SCRIEM ISTORIA

Distribuie pe:

Suntem în pragul unui eveniment extrem de important și doresc să atrag atenția, cu toată seriozitatea, asupra acestui moment. Să ne amintim că pentru dreptul universal de vot au sperat și s-au luptat generații întregi. Din respect pentru sacrificiul lor, nu avem voie să tratăm acest drept decât cu maximă demnitate și maturitate. Așa cum într-o familie sunt momente când trebuie să ne adunăm cu toții în jurul mesei ca să decidem ce trebuie să facem, tot așa este și ziua votului, dar la o scară mai mare. Ne adunăm toată țara, ca la un sfat mare, pentru a decide calea de urmat pentru următorii ani. Atunci când luăm decizia, trebuie să lăsăm rațiunea să vorbească. Așa cum face un ardelean ce se respectă, trebuie să judecăm cu calm, să luăm hotărârea corectă și să acționăm cum se cuvine.

Desigur, acum, mai mult ca oricând, ne întrebăm ce trebuie să alegem, în ce direcție să mergem? Unii ne arată Estul, alții Vestul... Eu spun că singura direcție corectă este aceea în care ne căutăm drumul nostru. Nu trebuie să fim tot timpul sateliții altor puteri. Suntem datori să ne găsim locul și destinul nostru în această lume. Din acest motiv PSD susține că prioritatea maximă este să creștem veniturile, să ridicăm nivelul economiei și să ne aducem înapoi copiii de prin toate colțurile lumii. Să avem și noi locuri de muncă bine plătite și să ne construim viitorul aici, nu să exportăm forță de muncă pentru a le crește altora nivelul de trai.

Sunt convins că majoritatea dintre noi gândim la fel și credem că aceasta este calea de urmat. În calitate de Președinte al PSD Mureș, vă asigur că oamenii propuși de noi pentru Alegerile parlamentare din 11 Decembrie au voința, caracterul, priceperea și buna-credință necesare pentru a lupta și pentru a împlini speranțele noastre.

Comandat de PSD Mureș, realizatde SC. CUVÂNTUL LIBER S.R.L., 11160007, tiraj 3.888.

Lasă un comentariu