MASĂ FESTIVĂ CU OCAZIA SFÂRȘITULUI DE AN

Distribuie pe:

Zilele trecute, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Târgu-Mureș, strada Bolyai nr. 36, a organizat o masă festivă pentru o parte a membrilor acestei asociații. Așa cum îmi spunea Ioan Rusu, consilier, „am vrut să facem o bucurie membrilor acestei asociații în preajma sărbătorilor de iarnă".

Deschiderea festivă a fost făcută de grupul de colindători ai Jandarmeriei mureșene format din colonel Ciprian Istrate, plt. mj. Florin Fărcaș, sg. mj. G. Oltean, plt. adj. Dănut Oltean, plt. adj. Coliță Florin și S.C. Ovidiu Creț. Aceștia au colindat persoanele aflate la masa festivă de la Restaurantul „Darina" (complexul Dacia) și a urat sărbători fericite și tradiționalul „La mulți ani!".

Cu această ocazie s-a organizat o tombolă care a constat din cinci bilete în valoare de 100 de lei, care constau din medicamente, care vor fi primite de la Farmacia „ECO", de pe Bulevardul „1 Decembrie 1918" (în fața Policlinicii nr.2). Apoi, a urmat extragerea tombolei cu cele 10 câștiguri constând din produse necesare mesei de Crăciun.

De la Szász Emeric, președintele Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, am mai aflat că această asociație a oferit membrilor săi împrumuturi care se apropie de 8 milioane de lei.

La acest eveniment din viața Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Târgu-Mureș, care numără peste 11.000 de membri, în afară de celelalte CARP-uri din județul nostru, au luat parte Szász Emeric, președintele Consiliului de Administrație al CARP, Morent Ileana, vicepreședinte, consilierii Ioan Rusu, Moldovan Ladislau și Ștefan Bogat.

A fost o după-amiaza frumoasă cu clipe de neuitat, când formația condusă de Szánto Arpad a vrut ca generația a treia să se simtă bine, acesta susținând și momentele vesele ale serii.

Lasă un comentariu