Traian Băsescu: „PATRIOȚI PSD, NU VĂ SPERIAȚI DE POPOR!"

Distribuie pe:

După experiența celor zece ani petrecuți la Palatul Cotroceni, în care a fost huiduit, hăituit, atacat și... suspendat de două ori, fostul președinte Traian Băsescu încearcă să îi liniștească pe actualii potentați să nu se sperie de propriul popor.

„Patrioți și iubitori de popor din PSD, nu vă schimbați numerele de telefon, nu vă închideți conturile de facebook. Luați viața de politician așa cum este în România. Și, nu uitați, voi ați început.

Îi văd pe patrioții înspăimântați din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon și adresele, că primesc amenințări, înjurături și blesteme pentru ei, pentru soții și copii, prin sms, în dialog direct sau pe facebook.

Patrioții înspăimântați se plâng că sunt înfricoșați, se simt urmăriți, își simt amenințată liniștea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viața, drept pentru care plâng ca niște spălătorese pe la toate televiziunile.

Patrioții înspăimântați de la PSD uită că, acum 3-4 ani, urlau pe stadioane, în piețe publice, în sate și orașe, din străfundul bojocilor lor: Băsescu, la pușcărie! V-ați întrebat atunci cum se simțea familia mea, măi, patrioți înspăimântați, fie că era vorba de soție sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost.

Vă mai amintiți, patrioți înspăimântați, că, în 2012, mi-ați trimis în fața casei zeci de mii de bucureșteni, să vadă piscina în care îmi făceam programul de recuperare după operația la coloană? Nici eu și nici familia nu ne-am plâns public, chiar dacă fetele plângeau în casă. Și atunci am considerat că este costul pentru onoarea de a apăra țara de voi.

Și încă ceva, măi, patrioți înspăimântați de la PSD: adresa reședinței mele a fost făcută public cunoscută de colegul vostru Victor Viorel Ponta încă din 2015. Telefoanele mele (mobilul și fixul de acasă) sunt public cunoscute de un an și jumătate, pentru că eu mi-am asumat acest lucru.

Primesc zilnic sute de telefoane și mesaje, și nu mă sperii deloc. Mesaje cu amenințări, altele cu blesteme pentru mine și familie, altele cu înjurături sau jigniri, altele cu mesaje de la oameni atinși de aburii alcoolului, dar cele mai multe sunt conversații plăcute, altele aspre, despre ce am făcut sau despre ce cred oamenii că nu am făcut, dar trebuia să fac, cu oameni care vor să discutăm despre țară sau despre problemele lor. Dar, din toate aceste telefoane, plăcute sau nu ca mesaj, aflu o mulțime de lucruri despre oameni, fie că sunt în țară sau muncesc în străinătate. Și atunci îmi spun că merită să nu-mi schimb numărul de telefon.

Deci, patrioți înspăimântați, de la PSD, dacă tot ați avut șansa ca cineva să vă facă publice numerele de telefon, nu vă speriați de poporul pe care spuneți că vreți să-l serviți. Răspundeți poporului la telefon, la sms-uri sau pe facebook. Pe lângă înjurături și blesteme (de care nu trebuie să vă speriați, că nu vă face nimeni nimic), veți afla de la oameni foarte multe lucruri și vă asigur că merită să-i ascultați.

Să auzim numai de bine, măi, PSD-iști patrioți, iubitori de popor!

P.S.: Doamnă Grindeanu, fiți bărbată și nu lăcrimați pentru câteva fluierături. Sunteți soția primului ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viața în stratosferă, iar, dacă aveți nevoie de ceva curaj, sunați-o pe Maria!", scrie fostul președinte Traian Băsescu, unde altundeva decât pe facebook. 

Lasă un comentariu