Ne scriu cititorii

Distribuie pe:

Am făcut sâmbătă o vizită la cimitirul din Sângeorgiu de Mureș (în spatele Spitalului Nou) pentru comemorarea cunoscuților plecați dintre noi. Mai exact în data de 18.02.16, ora 10.51.

La intrarea în cimitir era o dubă, presupun de la Pompe Funebre, care încărca coroane. Un cetățean, care era în trecere pe acolo, m-a întrebat ce fac ăia cu coroanele… Am răspuns că probabil au încurcat cimitirul și le duc la alt cimitir. Mi-am văzut de treabă. M-am dus la mormântul mamei, situat în partea stângă înspre Spital. Duba respectivă era la containerul de gunoi și încărca coroane de acolo. Toate ca toate, dar după ce au terminat de încărcat la gunoi, au coborât 10 metri și au încărcat coroane proaspete de pe un mormânt nou. Cu ajutorul bodyguardului bineînțeles.

Din punct de vedere al protecției mediului, e o treabă bună. Dar întrebarea mea ca cetățean este: acele coroane - refolosite foarte probabil - au etichetă de ,,produs cu materiale refolosite", au preț mai scăzut corespunzător manoperei economisite? Nu mai întreb dacă au aviz de transport și contract Primărie/SRL, nota de recepție/bon de consum… pentru că în ultimii ani nu am văzut bon fiscal la nicio coroană comandată.

Dacă considerați că e o temă de interes, cred că sâmbăta viitoare puteți vedea probabil pe viu această mișcare.

Lasă un comentariu