Sâmbătă, 18 martie, „Prima bătălie împotriva gunoaielor de pe spațiile verzi din zona căminelor studențești și parcul Eroilor"

Distribuie pe:

Pentru a putea asigura un impact cât mai mare în comunitățile locale, mai multe organizații internaționale s-au înregistrat în programul „Săptămâna internațională a serviciilor pentru comunitate". JCI Târgu Mureș, parte a rețelei internaționale JCI, va derula acest program nu doar într-o singură săptămână, ci în trei săptămâni din luna martie. Astfel, începând din 18 martie 2017, s-a lansat campania „Săptămâna internațională a serviciilor pentru comunitate", prin care se dorește conștientizarea comunității mureșene asupra nevoilor mediului și planetei pe care trăim. Marius GIURGIU, președinte JCI Târgu-Mureș, sublinia: ,,În orașul nostru, odată cu venirea primăverii și topirea zăpezii, au ieșit la iveală veselii ghiocei, dar și gunoaiele aruncate iresponsabil în timpul iernii, stricând astfel priveliștea din vecinătatea locuințelor noastre. Vrei să deschizi fereastra și să vezi culorile primăverii fără gunoaie? Vrei să mergi spre școală, serviciu fără să te împiedici de gunoaiele orașului? Vrei să faci o plimbare prin parc și să nu mai fi agresat vizual de fel de fel de chestii aruncate fără rost pe spațiul verde? Vrei să ieși la alergat și să nu mai fi scandalizat de pet-urile aruncate prin pădure? Alătură-te nouă sâmbătă, 18 martie, să pornim prima bătălie împotriva gunoaielor de pe spațiile verzi din zona căminelor studențești și parcul Eroilor".

Cei interesați de acțiunea de ecologizare sunt așteptați, de la ora 10:30, echipați cu mănuși și saci de gunoaie în Parcul Mihai Eminescu, de lângă Casa de cultură a studenților.

Lasă un comentariu