Topul celor mai mari salarii lunare în anul 2016

Distribuie pe:

Potrivit datelor transmise către News.ro de Inspecţia Muncii, pe baza înregistrărilor transmise de către angajatori în cadrul Registrului General de Evidenţă a Salariaţilor în format electronic, cel mai mare salariu de bază brut înregistrat în 2016 a fost de 172.477 de lei pe lună şi a fost obţinut de un director general al unei companii cu activităţi în consultanţă pentru afaceri.

Pe locul al doilea, s-a poziţionat, cu o remuneraţie brută de 166.103 de lei pe lună, un director al departamentului de cercetare-dezvoltare al unei companii care se ocupă cu fabricarea maşinilor şi utilajelor nespecifice N.C.A. Această clasă cuprinde de la fabricarea de maşini de uscat pentru lemn, celuloză, hârtie sau carton până la fabricarea aparaturii de lansare a avioanelor.

Pe locul al treilea în topul celor mai mari salarii brute de bază se află un director general adjunct al unei companii care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Acesta a obţinut un salariu brut lunar de 149.070 de lei, iar pe poziţia a patra se află un directorul general al unei companii cu activităţi în consultanţă pentru afaceri, care a înregistrat o remuneraţie de 145.322 de lei pe lună.

Urmează un director general al unei companii care se ocupă cu fabricarea biscuiţilor, pişcoturilor, a prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie, care a încasat anul trecut un salariu brut lunar de 145.000 de lei pe lună şi un director al departamentului de cercetare-dezvoltare al unei companii care se ocupă cu fabricarea altor produse chimice anorganice, de bază, cu un salariu brut de 142.572 de lei.

Pe locurile şapte şi opt, se află doi fotbalişti care au fost răsplăţi fiecare, în 2016, cu o remuneraţie de 142.129 de lei brut pe lună, urmaţi de un manager al unei companii IT, care se ocupă cu activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat către client) - 131.166 lei pe lună, şi un preşedinte de bancă - 126.070 de lei pe lună.

 

Lasă un comentariu