„Promotori pentru democraţie europeană" Tinerii - în rolul deputaţilor europeni

Distribuie pe:

Organizaţia locală JCI Târgu-Mureş coordonează ediţia locală a proiectului mondial „Peace is Possible". Evenimentul se va desfăşura în limba engleză, sub forma unei simulări a adunării plenului Parlamentului European într-o situaţie de criză şi anume în situaţia declanşării unui conflict armat între o ţară non-membră şi o ţară membră a Uniunii Europene, după cum susţineau iniţiatorii.

Participanţii, tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, vor avea ocazia de a intra în rolul deputaţilor europeni şi vor aduce argumente care să susţină capacitatea Uniunii Europene de a crea un mediu paşnic pentru cetăţenii săi, dar şi în relaţiile cu celelalte state ale lumii, şi de a menţine în timp această stare ca pe una naturală, de fond.

,,Dacă ai între 16 şi 25 ani şi vrei ca tu să fii parte din Parlamentul European pentru a dezbate soarta întregii alianţe Europene, echipa JCI Târgu-Mureş te invită să te înscrii aici: goo.gl/C8BL4P. Noi îţi vom oferii toate detaliile, materialele şi asistenţa necesară pentru a te pregăti cât mai bine pentru rolul tău de Deputat European!", ne declara Ioan - Iacob Netea, vicepreşedinte Marketing JCI Târgu-Mureş.

Realizată în cadrul proiectului „Promotori pentru democraţie europeană", coordonat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România, acţiunea se va desfăşura în 17 mai, începând cu ora 18, în incinta Universităţii ,,Petru Maior" din Târgu-Mureş.

Lasă un comentariu