DISCURS ÎN AMURG PE UN PĂMÂNT ȘI CER VECHI (I)

Distribuie pe:

Moto: „Doamne, pe mâna cui ne lași?" (C. Noica / Introducere la miracolul Eminescu)

Program de țară („Revoluția pașnică")/ Vasile Fărcaș 

Mă adresez, cu precădere, unui segment aparte al tineretului nostru celui studios și care face distincție clară între două ipostaze ale trăirilor:

1. Trăirea în alternanța plăcere-durere,

2. Trăirea în alternanța bucurie-tristețe.

Cine face parte din a doua ipostază va înțelege mai ușor cum ne putem salva (ca indivizi, familie și națiune) din gheara malaxorului unei lumi occidentale prăbușită în dorințe - plăceri - suferințe, care satisfac trupul putrezitor, adică pe „Fratele nostru-porcul" (C. Noica), lăsând în paragină sufletul nemuritor, ce ne-ar putea aduce doar bucurii și sănătate trupească.

Trăirea în prima ipostază generează egoismul, frica (religia sclavului), angoasa, depresia, violența până la crimă, homosexualitatea cu scârboșeniile ei, culminând cu nebunia sinuciderii.

Voi, tineri frumoși ai neamului românesc, urmașii unui popor de plugari și păstori ce și-a oglindit chipul în limpezimea șuviței de apă eliberată de sub stâncă sau a unui iezer, voi sunteți unica speranță întru vigoare și forță de a demonstra pașnic cu sutele de mii în fața Parlamentului pentru a da legi drepte și a aproba un Program de Țară, finalizat de către voi în urma studierii celui propus de Vasile Fărcaș - o inimă ce zvâcnește genetic din Munții sacri ai Daciei Hiberboreene.

Prima cauză majoră a tuturor nelegiuirilor este Codul Legislativ. De aici decurg toate relele, nedreptățile și suferințele noastre. Luptându-ne cu efectele și neînlăturând cauzele, rămânem într-o continuă suferință și în dureri, care mereu se acutizează sub sceptrul dictaturii non-elitei și a non-valorii care guvernează.

Vegheați cu strășnicie să nu se apropie de Putere cei ce o iubesc! Dorința de putere apare dintr-un complex de inferioritate, se cuibărește și se dezvoltă vulturește numai în indivizii submediocri și păgâni. În toată istoria omenirii, aceste primitive non-valori morale au luptat pentru impunerea doctrinei luciferice, pentru decapitarea elitelor și anularea memoriei modelelor plăcute lui Dumnezeu și neamului nostru.

Vegheați să se apropie de Putere cei ce nu o iubesc, ci o fac din patriotism și nu din dorința de îmbogățire; o fac dintr-un act jertfelnic pentru neam și țară. Prin legile pe care le veți întocmi, un parlamentar să aibă un câștig mai mic decât un medic specialist cu un consum psihic enorm în timpul operațiilor. Atunci, nu se vor mai îngrămădi acești troglodiți spre a fi aleșii țării.

Văd un Parlament al tinerilor de vârsta întâia și a doua sub îndrumarea și sfătuirea „bătrânilor" înțelepți și nepătați, aceștia existând în Academia Română și în fiecare județ.

Nici nu bănuiți voi, tineri și tinere, ce potențial uriaș aveți comparativ cu vârstnicii, pentru înlăturarea răului ce ne apasă națiunea și pe fiecare în parte. Avem nevoie de făclieri, stegari acestei generații îmbătrânite și obosite, care să revigoreze întreg spectrul economic, politic și cultural al țării, așa cum s-a întâmplat în generația interbelică a lui Mircea Eliade, Nae Ionescu, Mircea Vulcănescu, Emil Cioran ș.a.

 Din acest motiv, mă adresez tinerilor studioși și celor aidoma temerarului Vasile Fărcaș (fără diplome „mărețe" și onoruri), celor care nu au ajuns încă în vâltoarea activităților murdare-sociale, economice și politice; celor centrați în inimă, prin iubire, milă și compasiune față de orice ființă suferindă; celor care nu s-au murdărit prin mită, deci, neșantajabili. Strigătul înăbușit al țării spre voi se îndreaptă.

Pentru realizarea unui PROGRAM DE ȚARĂ, pe cale pașnică, propus cu sârg, de Vasile Fărcaș, este nevoie de o sinergie, de o împreună - lucrare pe paginile de socializare a unor tineri cu înalte idealuri morale și spirituale pentru stabilirea codurilor: legislativ, economic, fiscal etc. Apoi, strângeți-vă, cu sutele de mii înconjurând Parlamentul, obligându-l să voteze și să adopte Programul în forma finală, prin acel REZIST de la COLECTIV, de data asta pentru binele neamului nostru și nu pentru instalarea unui guvern „tehnocrat" impus în secret de stăpânii mondiali care dau porunci Consiliului Uniunii Europene, și asta, tot prin șantaj. Altă soluție nu văd în afara unui referendum propus de V. Fărcaș. Murdăriții nu-i pot înlătura de la Putere pe cei prea-murdăriți. O hienă îți atacă surata doar atunci când statutul ei și prada îi sunt amenințate. În rest, se adulează, se ling slugarnic cu o impecabilă lașitate.

Există circa o sută de familii ultrabogate care controlează întreaga economie mondială, finanțele, cultura, educația, religia, marile trusturi de presă etc. Capii acestor familii nu apar în viața cotidiană, conducând și poruncind din umbră Consiliului european, care cu plecăciune execută ordinele. În suita de „Discursuri în Amurg pe un Pământ și Cer Vechi" am prezentat pe larg cum lucrează acești anticriști, dând și bibliografia cuvenită. Iată cum își zic: „Noi creăm problema, adică conflictul, și tot noi dăm soluția convenabilă nouă." În acest mod drăcesc au produs haos și răscoale în toată lumea, au declanșat toate războaiele locale și pe cele mondiale, revoluțiile, crizele economice artificiale, în urma cărora se îmbogățesc și stăpânesc lumea. Spuneam odată că, dacă într-o criză economică mondială, toate statele pierd, atunci, cineva trebuie să câștige, ca la o masă de poker. Ați auzit să câștige cineva? Nu, e secret. Și tot ce este secret în dauna unei națiuni aparține diavolului. Câte protocoale secrete s-au semnat în țara noastră privind bogățiile naturale, industria cu toate ramurile ei, de către politicienii noștri - ființe stomacale! Aceștia ronțăie cu râvnă în mușuroiul țării, atentează la siguranța și suveranitatea națională. Pedeapsa? Închisoare pe viață, fără prescriere. Abia atunci, nu o să mai auzim porunca sublimată a stăpânilor mondiali: „Români, pe plantație, înainte marș!"

 

Lasă un comentariu