„Pădurea rotundă" - ediția a VI-a

Distribuie pe:

În perioada 14 - 20 august, la Reghin, se desfășoară cea de a șasea ediție a manifestării „Pădurea rotundă", un proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, ce va include proiecții de film european, concerte de jazz și ateliere de artă pentru copii.

Șapte dintre cele mai valoroase producții cinematografice ale ultimului an, cu un important portofoliu de premii internaționale, vor putea fi vizionate în premieră, la Reghin, în incinta Casei de Cultură a Tineretului „George Enescu" și la amfiteatrul din Pădurea rotundă. În cadrul evenimentului, artiști contemporani vor dezvolta proiecte site-specific. Invitații acestei ediții sunt: Nicu Ilfoveanu, Mihai Zgondoiu, Ștefania Becheanu, Vancsa Domokos, Andreea David și Mihnea Grigore, împreună cu Kata Ungvari- Zrinyi, critic de artă.

Ediția din acest an va mai cuprinde un concert susținut de Ana Maria Galea & friends, precum și o serie de ateliere de artă pentru copii, sub genericul „Arta pe înțelesul copiilor".

Manifestarea este organizată de Asociația K'ARTE în parteneriat cu Hotel Restaurant Marion - Pădurea rotundă, Consiliul Județean Mureș, Primăria și Consiliul Local Reghin.

Intrarea este liberă. 

Lasă un comentariu