HOROSCOPUL TOAMNEI PENTRU FIECARE ZODIE

În această toamnă, astrele vor fi generoase cu dragostea, în preajma echinocțiului (20 septembrie), dar vor aduce oportunități și în plan profesional, ne asigură astrologica.ro, care ne prezintă horoscopul toamnei pentru fiecare zodie.

Berbec - O toamnă cu mai puține griji - Viața capătă un ritm mai lent în toamnă, ești nevoit să amâni tot felul de planuri. Septembrie este o perioadă în care trebuie să îți sacrifici timpul liber, să muncești mult peste program sau să colaborezi la un proiect dificil pentru a mai câștiga niște bani. Dar astrele sunt generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta în carieră. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul anului. Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăznețe. Tot acum vei lua și cele mai bune decizii pentru tine și pentru unii membri ai familiei.

Taur - Menține familia unită - La începutul toamnei, vei avea impresia că timpul trece fără folos. Chiar dacă încerci să mai schimbi câte ceva în viața ta, nu ai mari sorți de izbândă. Până pe 20 septembrie, influența lui Marte se simte din plin și îți zădărnicește planurile. Dar lucrurile se vor schimba după ce Venus va ajunge în zodia Fecioarei. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări cu beneficii pe viitor. Deciziile greșite pe care le-ai luat până acum pot fi îndreptate, mai ales că vei beneficia și de mai mulți bani. Luna plină din noiembrie aduce vești bune pentru cei care iubesc și care vor o relație mai echilibrată.

Gemeni - Noroc schimbător - Toamna se anunță destul de schimbătoare sub influența lui Mercur. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile. Septembrie va fi o lună frumoasă, mai ales în plan sentimental, pentru că Mercur va pune accentul pe comunicare și pe afecțiune. În octombrie și noiembrie, vei fi, însă, mai puțin optimist, chiar dacă vei avea mici realizări și succese. De la jumătatea lunii octombrie, Venus te va ajuta să faci alegeri inspirate legate de carieră și să te întorci, dacă vrei, la un domeniu de lucru în care ai avut cândva rezultate și câștiguri foarte bune. Venus te ajută să faci pași mari și să progresezi, chiar dacă mai întâlnești și obstacole.

Rac - Vei uita o vreme de probleme - Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie. Neînțelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche. În luna septembrie, vei avea senzația că totul vine de la sine și te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult. Dacă ești singur, o iubire nouă îți transformă viața, îți dă energie și te ține departe de aspectele mai puțin plăcute ale zilelor de muncă. Pe zi ce trece, relația voastră va deveni tot mai stabilă. De la jumătatea lunii octombrie, începe o perioadă de acumulare în care contează foarte mult câștigurile.

Leu - Profită de oportunități în septembrie - Septembrie este luna ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, pe mai multe planuri. Octombrie vindecă rănile din dragoste, dar noiembrie poate accentua senzația de singurătate, chiar dacă ai pe cineva alături. Cea mai importantă perioadă a toamnei începe pe 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd în zodia ta, iar evenimentele prin care vei trece atunci vor avea consecințe pe termen lung. Ai grijă cum folosești banii în această perioadă, cum îi investești și ce vrei să oferi familiei. Dacă există probleme în cuplu, se vor rezolva mai ușor în luna octombrie, când Luna aduce noi momente pline de romantism.

Fecioară - Șanse noi de câștig - La jumătatea lunii septembrie, poți schimba multe în viața ta. Ocazii vor exista, dar depinde numai de tine ce cale vei alege. Vor fi momente în care te vei îndoi de deciziile luate și vei dori să te întorci la ceea ce ai avut în trecut. Dar nu uita că pe tine nu te ajută niciodată ceea ce ai lăsat în urmă. Trebuie să mergi înainte, să fii puternic și să cauți echilibrul în interiorul tău. În septembrie și octombrie, ai mult de muncă și poate o carieră nouă. În noiembrie, este indicat să găsești și alte surse de câștiguri, chiar dacă sunt temporare, pentru a aduna bani pentru iarnă. În toamna aceasta, se conturează și noi proiecte pentru anul viitor.

Balanță - Norocul ți-l faci singur - Profită de zilele frumoase de septembrie și prelungește-ți vacanța. Dacă te simți obosit, dacă s-au adunat prea multe griji și responsabilități, la început de toamnă ar fi cazul să te relaxezi și să te ocupi de tine. Mijlocul toamnei este perioada iubirii. Dacă ești singur, rănile din dragoste se vor vindeca mai ușor, reușești să cunoști pe altcineva, chiar dacă nu veți avea o relație ca în povești de la început. Octombrie este o lună în care nu îți asumi nicio obligație și e bine să te bazezi doar pe tine! Vor apărea oportunități și la serviciu și este indicat să ai un program cât mai bine organizat pentru a colabora la mai multe proiecte.

Scorpion - Îl ai pe Jupiter de partea ta - Sezonul rece nu este pe placul tău, dar toamna acesta îți dă mai multă energie și optimism să mergi mai departe. În primul rând, vei reuși să te impui într-o relație incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea. După 6 septembrie, capeți mai multe vești bune din punct de vedere financiar și te ocupi de planurile de familie. Relațiile cu cei din jur se îmbunătățesc. Este posibil să te împaci cu persoanele care te-au necăjit în trecut, dacă tu crezi că le mai poți acorda o șansă. Din octombrie, primești vizita specială a lui Jupiter, care va aduce multe avantaje și la serviciu, și în afaceri, și în dragoste.

Săgetător - Se îmbunătățesc perspectivele profesionale - Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine. Caută activități noi, ușoare și plăcute, deoarece relațiile de familie vor fi mai tensionate și ai nevoie de un refugiu. Mai bine vizitează-te mai rar cu părinții sau cu socrii. Este posibil să pierzi o sumă mai mare de bani, în septembrie, dar situația ta financiară se poate redresa din octombrie, când vei fi susținută de Jupiter. Tot în octombrie, vei găsi o altă cale de a obține ceea ce vrei în plan profesional. Poate fi vorba de o colaborare care se va dezvolta treptat și care îți va aduce și banii de care ai nevoie. Dragostea rămâne în planul secund, dar persoana iubită va fi mereu lângă tine.

Capricorn - Spor la treabă - Ești obișnuit să muncești mult, iar toamna aceasta te așteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei face sacrificii. Nu vei obține nimic fără efort, deși farmecul tău înnăscut te ajută adesea să treci peste obstacole. Vei lucra și în beneficiul tău, și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aștepți mari recompense. Septembrie va fi luna cu cele mai multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile în viața copiilor tăi. Vei avea răgaz și pentru distracție, mai mult în octombrie, iar din noiembrie vei avea mai mult timp liber și vei putea aduna mai mulți bani. Un eveniment deosebit te va face fericit.

Vărsător - Menține relații bune cu toți - Începutul toamnei este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie. În preajma echinocțiului de toamnă, vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace. Din octombrie, începe o perioadă mai aglomerată, în care îți vei sacrifica timpul liber și distracțiile. Ai o șansă să mai găsești o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie. Copiii sau părinții se simt neglijați, îi vezi tot mai rar, iar situația nu se va îndrepta curând. Este posibil să nu poți atinge niciunul din obiectivele pe care ți le-ai propus. Dar noiembrie este o lună cu experiențe noi și cu multe drumuri.

Pești - Jupiter îți va purta noroc - Toamna începe cu o perioadă mai liniștită, în care dragostea revine în prim-plan. Nativii Pești pot profita să se întoarcă la o iubire veche sau să descopere un partener în care pot avea încredere. Octombrie îți pregătește o mică dezamăgire, dar trebuie să fii optimist pentru că Jupiter va îndrepta lucrurile și te va ajuta să depășești obstacolele. Nu lăsa niciun eșec să te îndepărteze de scopurile tale, mai ales dacă în toamna aceasta vrei să faci o schimbare importantă. Dacă ești interesat de un alt loc de muncă, fă un efort și caută neobosit în lunile octombrie și noiembrie să îți schimbi cariera.

Lasă un comentariu