Start cu dreptul la prima ediție a Zilei comunei Cristești!

Distribuie pe:

Sâmbătă, 2 septembrie, a fost marcată, în premieră, Ziua comunei Cristești, manifestare desfășurată pe terenul de pe strada Școlii, lângă grădinița din localitate.

La deschiderea oficială au participat primarul comunei, dna Kovacs Edit, viceprimarul Anghel Chiorean, consilierii locali și reprezentanți ai Instituției Prefectului - Județul Mureș, alături de preoții din comună.

Festivitatea de deschidere a fost urmată de premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie - „Nunta de aur", înregistrându-se și o… „Nuntă de diamant" pentru cei 60 de ani petrecuți împreună, la bine și la greu, de Petru și Domnica Râtea.

În incinta școlii din comună a fost organizată o expoziție de icoane, sub genericul „Lumina Crucii", bucurându-se de aprecierea unanimă a celor prezenți.

Momentul sportiv a constat într-un meci amical de fotbal între echipa consilierilor locali și echipa „Tiger", lovitura de începere fiind dată de primăriță însăși.

Programul artistic a fot susținut de micii dansatori îndrumați de dna Carmina Suciu, trupele de dansatori „Kakasmandiko" și „Tipegok" (îndrumător - Deak Brnadett), precum și de dansatori din Ungheni.

N-a lipsit concursul de gătit gulyas, cu participarea fostului primar al comunei împreună cu echipa sa, întrecerea fiind câștigată de echipa de profesori ai școlii din localitate. Întrucât toate gulyas-urile au fost foarte bune, juriul, pus la grea încercare, a decis acordarea de diplome tuturor concurenților. Contra „exorbitantei" sume de 1 leu, toți pofticioșii prezenți și-au putut procura câte o porție din gustosul preparat.

Așadar, start cu dreptul la prima ediție a Zilei comunei Cristești!

Lasă un comentariu