CONSILIERI MUREȘENI INCOMPATIBILI!

Distribuie pe:

Agenția Națională de Integritate (ANI) informează că doi consilieri mureșeni s-au aflat în stare de incompatibilitate pe timpul mandatelor.

Astfel, despre Gheorghe Ignat, consilier local al orașului Ungheni, județul Mureș, ANI susține că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 februarie - 24 iunie 2016, când a deținut și a exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al primarului orașului Ungheni (consilier personal în cadrul cabinetului primarului).

A doua situație de incompatibilitate s-a constatat în cazul lui Romeo Marin Ormenișan, consilier local al comunei Sâncraiu de Mureș, județul Mureș, care, în perioada 1 octombrie 2015 - 29 decembrie 2016, a deținut și a exercitat simultan funcția de inspector la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Târgu-Mureș și calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Sâncraiu de Mureș.

Potrivit ANI, cei doi consilieri mureșeni au depus la dosarul de evaluare puncte proprii de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. 

Lasă un comentariu