PRIETENII ADEVĂRAȚI PENTRU FIECARE ZODIE

Distribuie pe:

În căutarea prieteniei, avem tendința de a prefera să ne apropiem de oamenii care ne înțeleg și ne acceptă așa cum suntem, cu care rezonăm foarte bine și în care putem avea încredere deplină.

Pentru a nu căuta „acul în carul cu fân" până reușim să ne găsim un prieten adevărat, astrologii ne recomandă compatibilitățile în funcție de zodii.

Iată care ar putea fi, conform astrologica.ro, cel mai bun prieten pentru noi, în funcție de zodia în care ne-am născut:

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Berbecul este iubitor de aventură și emană încredere prin personalitatea sa dominantă. Își îndeplinește orice ambiție prin energia enormă pe care o posedă. Berbecul trebuie doar să aibă grijă să nu devină prea nerăbdător și prea impulsiv. Cel mai bun prieten al Berbecului este nativul Balanță. Balanța știe să tempereze nerăbdarea Berbecului, iar natura sa echilibrată se completează perfect cu personalitatea extremistă a celui din urmă. În plus, Balanța pune multă pasiune în relațiile de prietenie cu nativii Berbec.

Taur (20 aprilie - 21 mai) - Taurul este foarte ambițios, iubitor și receptiv la sentimentele altora, chiar dacă rareori arată acest lucru. În ciuda puterii și a generozității sale admirabile, încăpățânarea Taurului îi atrage uneori probleme. Cel mai bun prieten al Taurului este nativul Pești. Nativul Pești este un prieten bun și știe să acorde sprijinul necesar în relațiile de amiciție. Zodia Pești se descurcă de minune cu încăpățânarea și chiar iraționalitatea ocazională a Taurului. Oferă compasiune și empatizează foarte bine cu nativul Taur.

Gemeni (22 mai - 21 iunie) - Nativul Gemeni este sociabil, inteligent și înțelept. Este vivace, creativ și adaptabil, doar că uneori devine deprimat dacă se instalează plictiseala. Cel mai bun prieten al Gemenilor este nativul Vărsător. Vărsătorul și Gemenii au în comun aceeași atitudine relaxată asupra lucrurilor, caracterul sociabil și dragostea pentru micile bucurii ale vieții. Cu un Vărsător de partea sa, nativul Gemeni nu are timp să se plictisească.

Rac (22 iunie - 22 iulie) - Nativul Rac prețuiește mult timpul petrecut în singurătate, deseori simțind nevoia să se retragă în matca lui. Cu toate acestea, nu întâmpină dificultăți în a-și exprima sentimentele și emoțiile. Pentru că prețuiește relațiile pe care le are cu familia și prietenii, Racul tinde să fie uneori prea protector. Empatia, compasiunea și imaginația sunt punctele sale forte. Cel mai bun prieten al Racului este nativul Săgetător. Cu nativul Săgetător, Racul poate discuta în voie despre idei profunde. Săgetătorii sunt optimiști, așa că pot înveseli și încuraja nativul Rac în momentele de slăbiciune.

Leu (23 iulie - 22 august) - Nativul Leu este un lider înnăscut, având o carismă și o voință foarte bine definite. Cu toate acestea, Leul este generos, creativ, entuziast și grijuliu. Însă, din cauza dorinței permanente de a fi în centrul atenției, Leul trece adeseori drept impulsiv, dominator și intolerant. Cel mai bun prieten al Leului este nativul Capricorn. Cea mai importantă calitate a Capricornului este organizarea, în timp ce Leul excelează în postura de lider. Împreună, cei doi nativi devin de neoprit în toate activitățile pe care le întreprind. Firea pretențioasă a Leului este echilibrată perfect de răbdarea și altruismul Capricornului.

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Perfecționismul Fecioarei este atât un atu cât și un mare dezavantaj. Nativul Fecioară este perceput de ceilalți ca fiind fermecător și modest, iar atenția sa pentru detalii îi conferă o agerime ieșită din comun. Fecioara este o persoană demnă de încredere în ciuda firii sale secretoase și retrase. Cel mai bun prieten al Fecioarei este nativul Berbec. Berbecul are aceleași capricii ca și Fecioara, iar spiritul său de aventură echilibrează perfect firea calmă și rezervată a nativului Fecioară. Pentru Fecioară, Berbecul este un prieten de nădejde care îi va rămâne alături în orice situație.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) - Balanța pune mare preț pe echilibru și pe dreptate, având o fire diplomată, dar categorică atunci când își apără principiile. Nativul Balanță este pasionat de muzică și de artă în general. Prietenii se bucură mereu de compania Balanței, fiind cuceriți de personalitatea sa sofisticată și destinsă. Cel mai bun prieten al Balanței este nativul Leu. Dragostea pentru frumos îi leagă strâns pe nativii Balanță și Leu. Personalitatea Leului se completează perfect cu personalitatea energică și creativă a Balanței.

Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie) - Scorpionul este cel mai îndrăzneț nativ al zodiacului. Are o fire pasională și un caracter dârz, așa că poate cuceri ușor orice obiectiv propus. Scorpionul trebuie doar să evite să facă exces de zel ca să nu alimenteze latura sa compulsivă. Cel mai bun prieten al Scorpionului este nativul Vărsător. Blândețea Vărsătorului echilibrează îndrăzneala Scorpionului. Pentru Scorpion, Vărsătorul este mereu un prieten fidel și onest, a cărui personalitate optimistă aduce consolare și veselie chiar și în cele mai grele situații.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie) - Săgetătorul debordează de optimism, are o fire directă și taxează aspru orice frivolitate. Pune mare preț pe libertate, pe care și-o exprimă mai ales prin iubirea sa pentru călătorii. Săgetătorul are înclinații filosofice, iar provocările intelectuale stimulează și hrănesc această latură bine definită. Cel mai bun prieten al Săgetătorului este nativul Capricorn. Capricornul este un nativ cu mult simț practic, așa că se mulează perfect pe profilul de personalitate al Săgetătorului. Capricornul rămâne mereu alături de Săgetător în momentele dificile, ajutându-l să se descarce și îmbărbătându-l.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie) - Capricornul posedă bune abilități organizatorice și un simț practic bine definit, o combinație care îl propulsează spre succes în mai tot ceea ce întreprinde. Deși planificarea atentă este un atu important, uneori această trăsătură îi alimentează pesimismul. Capricornul este înzestrat cu multă răbdare și mult umor. Cel mai bun prieten al Capricornului este nativul Săgetător. Personalitatea directă a Săgetătorului completează perfect personalitatea organizată a Capricornului. Săgetătorul este mereu alături de Capricorn atunci când acesta are nevoie de susținere și încurajare.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie) - Fiind inventiv și nonconformist, Vărsătorul nu este greu de mulțumit în relațiile de prietenie. Este un mare amator de artă și are o fire sociabilă, onestă și loială. Îi place să ajute și să se implice în activități, dar tinde să devină și leneș atunci când nu este împins de la spate. Cel mai bun prieten al Vărsătorului este nativul Taur. În ciuda încăpățânării sale, Taurul este un prieten inimos, răbdător și înțelegător pentru nativul Vărsător. Taurul îl încurajează mereu pe Vărsător să-și urmeze visurile și să nu renunțe la pasiunile sale. Taurul știe când nativul Vărsător este supărat și găsește mereu o metodă de a-l consola și înveseli.

Pești (19 februarie - 20 martie) - Nativul Pești este o fire devotată, altruistă și darnică. Devotamentul de care dă dovadă în relații îl face să fie foarte admirat și prețuit de către familie și apropiați. Își stăpânește bine emoțiile și se bazează mult pe intuiție în luarea de decizii. Cel mai bun prieten al Peștilor este nativul Scorpion. Scorpionul sesizează imediat momentele de plafonare ale nativului Pești și face eforturi să îl motiveze să se autodepășească. 

 

Lasă un comentariu