Spaimele cu care se confruntă angajații români

Distribuie pe:

Dintr-un studiu realizat în cursul lunii octombrie 2017 de compania de recrutare eJobs, aflăm că salariații români se confruntă cu o serie de temeri la locul de muncă, aproape jumătate dintre ei (42%) considerând că șeful incompetent este de departe cel mai greu de suportat, motiv pentru care ar fi în stare să își caute cât mai rapid un alt job.

Alți 29% dintre respondenți și-ar schimba locul de muncă din cauza unor colegi care „îi înjunghie" pe la spate, iar 10% sunt speriați de faptul că sunt obligați să stea la muncă până în toiul nopții.

Volumul uriaș de muncă este stresant pentru 21% dintre cei intervievați, la fel ca și teama de a nu ajunge dimineața la oră fixă la birou, de unde izvorăsc alte spaime: de a fi concediați sau de a fi umiliți în fața colegilor ca fiind neserioși.

Totuși, există și angajați cărora nu le este teamă de nimic, 7% dintre ei declarând că nimic nu îi poate speria în așa măsură încât să își schimbe locul de muncă.

La studiu, au participat 1.299 de respondenți, dintre care 63% salariați fără funcții de conducere, 62% au fost femei și 38% bărbați, iar categoria dominantă de vârstă (85%) a fost cuprinsă între 26 și 55 de ani. 

Lasă un comentariu