O DUBLĂ LANSARE DE CARTE ȘI O EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

Distribuie pe:

Consiliul Județean Mureș și Biblioteca Județeană Mureș vă invită să participați, marți, 21 noiembrie 2017, ora 17, la lansarea cărților Lilianei Moldovan: „Convorbiri sub aura speranței: interviuri" și „O lume ca o declarație de dragoste : Exerciții lirice".

„Convorbiri sub aura speranței", carte apărută în acest an la editura „Ecou Transilvan",este al patrulea volum de interviuri scris de Liliana Moldovan și contiună seria poveștilor de succes ale unor persoane cu deficiențe de vedere și de mobilitate. Ca și în cartea „Eroii imposibilului", recentul volum de interviuri al Lilianei Moldovan s-a născut din dorința autoarei de a dezamorsa prejudecățile privind viața și realizările persoanelor cu nevoi speciale. Interviurile cu acești noi eroi ai imposibilului au un puternic caracter motivațional și oferă scenariul unor povești de succes bazate pe ideea că viața oamenilor, care s-au născut sau au dobândit diferite deficiențe, nu reprezintă o succesiune neîntreruptă de tragedii, ci un admirabil șir de realizări și împliniri.

Al doilea volum lansat de Liliana Moldovan, „O lume ca o declarație de dragoste", marchează debutul autoarei în poezie și este o culegere de exerciții lirice ingenios ilustrate de Kelemen Attila. E important să reținem că o parte din ilustrațiile din carte vor fi incluse în expoziția de pictură a d-lui Kelemen Attila. (Expoziția va fi deschisă din 21 noiembrie până 15 decembrie 2017, la Secția American Corner).

INVITAȚI SPECIALI : scriitorul și publicistul Valentin Marica, pictorul Vasile Mureșan, poetul Vali Nițu., moderator - Monica Avram, directoarea Bibliotecii Județene Mureș.

Lansările de carte și vernisajul expoziției și vor avea loc, la Secția American Corner, Strada Primăriei nr. 2 (fostul Hotel Parc).

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un comentariu