La Școala Gimnazială ,,Liviu Rebreanu" din Târgu-Mureș, Performanțe ale elevilor mureșeni

Distribuie pe:

Printre laureații celei de-a XVII-a ediții a Concursului național de literatură și jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play" se numără și trei elevi din clasa a IV-a C de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu" din Târgu-Mureș, coordonați de prof. Crina Morariu: la secțiunea Poezie - David Simionca; Lucia Negrea, la secțiunea Proză și Maria Podar, la secțiunea Reportaj. Se continuă astfe seria rezultatelor prestigioase ale elevilor de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu" din Târgu-Mureș.

Premiile au fost oferite de Mihai Covaliu - președintele COSR, George Boroi - secretarul general al COSR, Iriana Deleanu - membru în Comitetul Executiv al COSR, medaliatele olimpice Ionela Tîrlea și Violeta Beclea Szekely, campioni și medaliați olimpici, precum și alte personalități ale lumii sportive și culturale românești.

Mihai Covaliu i-a felicitat pe toți câștigătorii și participanții la ediția din acest an a concursului „Un condei numit Fair-Play". „Arta scrisului este un factor foarte important în viața socială a unei nații și cred că această armă o vom folosi pentru a-i educa pe cei tineri, pentru a-i învăța lucrurile trainice, de calitate, care au valoare și consistență, iar eu spun că plecăm cu dreptul într-un domeniu în care se poate face performață. Este foarte important să câștigi o competiție pentru că, pe lângă premiu, câștigi ceva ce nu poți cuantifica și anume experiența de competiție, care te ajută pe tot parcursul vieții, indiferent de domeniul în care vei vrea să obții performanțe. Vă felicit pe toți cei care ați câștigat, pe cei care au participat la această ediție și la cele anterioare și pe toți cei care vă ajută și vă sprijină să vă puneți în valoare ideile și gândurile", a spus președintele COSR.

Concursul a fost organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratele Școlare Județene, premiile fiind oferite în cadrul unei gale ce a avut loc la Casa Olimpică din București.

Lasă un comentariu