FORMA FEȚEI ȘI PERSONALITATEA

Distribuie pe:

Forma feței ne individualizează pe fiecare dintre noi, dar psihologii nu s-au lăsat până ce nu au descoperit cum ne influențează acest aspect personalitatea.

Iată, ce ne spun ei referitor la modul în care acționăm în viață și despre personalitatea noastră, în funcție de forma feței pe care o avem.

Fața ovală - Fruntea este mai lată și pomeții accentuați. Persoanele cu față ovală știu să aleagă cuvintele potrivite, pentru situațiile potrivite și au o putere aparte de a-i calma pe cei din jur. De cele mai multe ori, se concentrează prea mult pentru a face lucrurile perfect și sunt afectate de părerea celor din jur despre ele.

Fața în formă de diamant - În realitate, această față are o formă de pară, iar experții sunt de părere că este cea mai rară formă de față întâlnită. Aceste persoane își doresc să dețină controlul absolut și cele mai multe dintre ele ajung să aibă succes în viață.

Fața rotundă - Laturile feței sunt egale, iar pomeții sunt proeminenți. Persoanele cu fața rotundă sunt comunicative, blânde și generoase. Le pasă în permanență de cei din jur, însă ajung să aibă de suferit tocmai din această cauză. Aceste persoane trebuie să înțeleagă că nu depinde totul de ele și nimeni nu este mai important în viața lor decât propria persoană.

Fața pătrată - Aceste persoane au pomeții și maxilarul foarte pronunțate. Sunt firi inteligente și analitice. Se aventurează în proiecte mărețe și le duc la bun sfârșit.

Fața în formă de inimă - Aceste persoane au fruntea proeminentă și bărbia subțire. Sunt persoane puternice și nu se lasă până nu își ating țelurile în viață. Totuși, bunele lor intenții nu ar trebui interpretate greșit de cei din jur. Sunt firi intuitive și creative.

Fața alungită - Contururile feței sunt fine, iar pomeții sunt proeminenți. Aceste persoane sunt atente la detalii și încearcă să facă mereu lucrurile în felul lor. Execută activități de calitate și au o precizie asemeni ceasurilor elvețiene. Comunică bine, însă uneori cuvintele lor pot fi interpretate greșit. 

Lasă un comentariu