Colind străbun, în vers de-alint

Distribuie pe:

Ajuns la cea de-a VI-a ediție, Festivalul de datini și obiceiuri a reunit, la Bahnea, copii de pe raza localității, alături de dascălii lor. Pe scena festivalului au evoluat elevii de la școlile din Daia, Idiciu, Bernadea, Gogan, Bahnea, Cund, Idrifaia, Suplac, atât de la secțiile cu predare în limba română, cât și de la cele cu predare în limba maghiară.

Manifestarea s-a desfășurat în prezența primarului comunei, Ioan - Alin Jors, avându-i ca invitați pe: prof. Ioan Macarie - inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, prof. Adina Pui - inspector școlar general adjunct, prof. Camelia Irimie -Matei, inspector pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație.

Cuvântul de binecuvântare a fost rostit de cei doi preoți ai comunei: părintele paroh Irimie Gherman, de la biserica ortodoxă română, și părintele Balint Fehervari Jozsef - paroh la biserica reformată.

Fondatoarea magazinului caritabil „Merci Charity Boutique" din București, dna Alina Țiplea, și tinerii voluntari care au însoțit-o, i-au răsplătit pe micii artiști din Bahnea cu daruri de la Moș Crăciun.

 

Lasă un comentariu