ANUL NOU CU TREI NOI PARTENERIATE PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ

Distribuie pe:

În ultima ședință a acestui an, consilierii județeni au aprobat trei convenții de cooperare pentru realizarea unor proiecte culturale și educative.

Consiliul Județean Mureș, în parteneriat cu Asociația Județeană de Dans Sportiv Mureș, va susține organizarea Campionatului Național al României la Dans Sportiv-2018. Valoarea contribuției Consiliului Județean Mureș este de 100.000 lei. Consilierii județeni au mai votat susținerea de căte Consiliul Județean prin cooperarea cu Societatea Carpatină Ardeleană, a proiectului ,,Seminar internațional - Pelerinaj itinerant Austria - Mariazell și România - Șumuleu Ciuc". A treia hotărâre de cooperare, vizează asocierea cu Liceul Tehnologic ,,Domokos Kazmer" din Sovata în vederea susținerii financiare a Concursului Național de Matematică al Liceelor Maghiare din România, care se va desfășura la începutul anului 2018. Suma alocată fiind de 20.000 lei.

Tot în cadrul ședinței, consilierii județeni au aprobat tarifele și taxele locale datorate în anul 2018 bugetului propriu al județului Mureș și instituțiilor subordonate Consiliului Județean Mureș. Acestea vor rămâne la nivelul anului 2017.

Colindele românești, maghiare, germane și în limba engleză, interpretate de Corul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureș, au adus un licăr de lumină pe fețele celor prezenți în sala de ședințe a Palatului Administrativ, din municipiul Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu