Oare ce pune, din nou, la cale Liviu Dragnea?

Distribuie pe:

Conform declarațiilor unor lideri ai PSD, convocarea Comitetului Executiv Național s-ar fi făcut pentru nominalizarea unui nou ministru al Apelor și Pădurilor, după ce Doina Pană a demisionat, invocând motive de sănătate. Există opinii conform cărora reuniunea conducerii PSD este motivată de o posibilă restructurare a Guvernului Tudose, anunțată de liderul social-democraților - Liviu Dragnea.

Cum este închipuit noul guvern, conform declarației lui Niculae Bădălău, unul dintre liderii PSD? „Din ce înțeleg eu - declara el -, un Guvern mai suplu, cu ministere mai puține!".

Interesantă, foarte dură, în context, este părerea europarlamentarului Cătălin Ivan, care consideră că; „membrii Comitetului Executiv Național al PSD ar trebui să ceară demisia lui Liviu Dragnea și să organizeze, de urgență, un congres extraordinar!". „2018 - este el de părere - va fi anul în care ne vom despărți de Liviu Dragnea (…) Cred că ar trebui să se vorbească despre o evaluare a lui Liviu Dragnea, cel care și-a asumat această guvernare (…) Anul 2017 a însemnat izolarea totală a României în plan extern și includerea ei pe lista neagră a țărilor cu democrații fragile, cu derapaje grave de la principiile statului de drept (…), cu o accentuare a fenomenului de depopulare, tot mai mulți români părăsind țara (…), cu categorii sociale tot mai nemulțumite (…) Anul 2017 a fost și anul în care Dragnea a încercat să pună mâna pe puterea absolută în România, iar din programul de guvernare s-a ales praful. 2017 a fost anul în care Dragnea a încercat să scape de dosarele penale, să-și pună agoniseala, din fapte evidente de corupție, la adăpost și, practic, să-și asigure libertatea, indiferent de costuri!."

Românii așteaptă acum o nouă confruntare între Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose!

Lasă un comentariu