privind execuția bugetului de venituri și cheltuieli

Distribuie pe:

Miercuri, 28 februarie, de la ora 13, în sala nr. 45 din Primăria Târgu-Mureș, Consiliul Director al Ligii Asociațiilor de Proprietari Mureș, convoacă Adunarea Generală. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Raportul de activitate și cel privind execuția bugetului de venituri și cheltuieli; aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017; Diverse (schimbarea furnizorului de energie electrică; asigurarea locuințelor; soluționarea alternativă a litigiilor; evaluarea serviciilor comunitare; noutăți fiscalitate, contabilitate, legislație etc.), aflăm de la ing. Rus Dumitru, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari Mureș. Și-au anunțat participarea și Mihai Mereuță, președintele Ligii Habitat (nr. Liga națională) și reprezentanți ai unor instituții centrale.

În cadrul ședinței, Moldovan Călin, consilier local și membru în Consiliul director al Ligii, va prezenta un program prin care asociațiile de proprietari pot încasa online cheltuielile de funcționare.

Sunt invitați președinți, administratori și cenzori ai asociațiilor de proprietari afiliate. De asemenea, pot participa și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari neafiliate.

Lasă un comentariu