Bill Gates consider că plăteşte impozite prea mici!

Distribuie pe:

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, este de părere că ar trebui să plătească mai multe taxe şi că guvernul ar trebui să le ceară lui şi altor oameni bogaţi să contribuie cu sume semnificativ mai mari.

„Trebuie să plătesc taxe mai mari. Am plătit multe taxe, peste 10 miliarde de dolari, însă guvernul ar trebui să pretindă oamenilor din aceeaşi poziţie cu mine să plătească taxe semnificativ mai mari.

Noile prevederi fiscale din SUA, care au acordat facilităţi corporaţiilor, nu sunt un pas înainte, sunt un pas înapoi, întrucât cel mai mare beneficiu este simţit de cei foarte bogaţi, nu de clasa muncitoare şi clasa mijlocie, aşa cum au spus guvernanţii. Persoanele cele mai bogate au primit mai multe beneficii decât clasa de mijloc sau decât cei săraci.

Avem, încă, aproape 17% din populaţie care trăieşte în condiţii proaste, iar acest lucru ar trebui să fie foarte dezamăgitor pentru noi. Gândul guvernului ar trebui să fie: de ce nu facem o treabă mai bună pentru oamenii aceia?", a spus Bill Gates, citat de zf.ro.

Lasă un comentariu