ÎN ANUL CENTENARULUI PROIECTE COMUNE ALE BUCUREŞTIULUI ŞI CHIŞINĂULUI

Distribuie pe:

Zilele trecute, primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Vrânceanu Firea, s-a aflat într-o vizită de lucru la fraţii noştri de peste Prut. La invitaţia primarului interimar Silvia Radu, primarul general al Capitalei a răspuns invitaţiei şi, cu această ocazie, aceasta s-a angajat să ofere sprijin pentru renovarea Maternităţii numărul 1 şi a sediului Liceului „Mihai Eminescu", dar a avut loc şi o donaţie de cărţi pentru şcolile din Republica Moldova. Cu acest prilej, s-a exprimat dorinţa ca cele două municipii, în anul centenarului Marii Uniri, să aibă proiecte comune în domeniul culturii, educaţiei şi sănătăţii.

În cadrul unei conferinţe comune s-a exprimat ca, între cele două municipii, să aibă loc şi alte proiecte pe lângă cele culturale şi educaţionale. Iată ce afirma primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea: „Am venit aici ca o soră, am venit aici la fraţii voştri şi nu doar ca prieteni sau ca vecini, fraţii între ei, nu doar să se iubească, ci să se sprijine, pentru că sunt diferite momente ale vieţii…"

Cu acest prilej, Gabriela Firea a anunţat că, în curând, se va deschide la Bucureşti o expoziţie intitulată „Fabricat în Moldova."

Lasă un comentariu