LEAC SIMPLU PENTRU CURĂŢAREA PLĂMÂNILOR

Distribuie pe:

Efectele negative ale fumatului asupra respiraţiei şi a vitalităţii corpului sunt cunoscute de toată lumea, însă nici cele mai clare avertismente, nici cele mai îngrijorătoare statistici asupra legăturii dintre fumat şi cancer sau bolile de inimă nu reuşesc să îi convingă pe unii fumători să renunţe la acest periculos viciu.

Unii oameni se îmbolnăvesc de bronşită la doar câteva luni după ce se apucă de fumat, iar alţii mai târziu, este doar o chestiune de timp. Chiar dacă există şi persoane care scapă de această boală, ele nu sunt la adăpost de alte consecinţe negative grave ale fumatului, de aceea este foarte important ca, atât fumătorii, cât şi cei care au abandonat viciul să îşi cureţe plămânii de toate toxinele acumulate, printre care temutul gudron, dar şi nicotina.

Un sistem respirator curat şi un sânge detoxifiat garantează o bună oxigenare a întregului organism. Atunci când gâtul şi pieptul nu sunt obstrucţionate de mucozităţi, riscurile de apariţie a infecţiilor sunt mult mai reduse.

Medicina alternativă ne recomandă să scăpăm de tusea fumătorului, de stridorul pulmonar (respiraţie şuierătoare) şi de excesul de mucus din plămâni şi din gât cu ajutorul unui preparat pe bază de ingrediente naturale.

Acestea sunt ghimbirul (încălzeşte corpul prin creşterea uşoara a temperaturii, îmbunătăţeşte circulaţia şi curăţă toate toxinele şi secreţiile din plămâni); ceapa (are inclusiv proprietăţi de curăţare a sângelui şi de întărire a sistemului imunitar); curcuma (bogată în vitamine, minerale şi acizi graşi omega-3, care ajuta la combaterea virusurilor, bacteriilor dăunătoare şi a cancerului); mierea (bogată în ingredienţi activi antibacterieni, antivirali, antioxidanţi, vitamine şi minerale, întăreşte organismul, sprijină procesul de vindecare şi întinereşte ţesuturile) şi apa (transportă ingredientele menţionate pretutindeni în corp).

Cantităţi - un kilogram de ceapă, o rădăcină de ghimbir (de aproximativ 4 centimetri) decojită, un litru de apă, 400 de grame de miere şi două linguri de curcuma.

Mod de preparare - se fierbe apa într-o oală, se adaugă ceapa tocată, ghimbirul mărunţit şi curcuma, apoi se reduce focul şi se continuă fierberea ingredientelor până ce apa scade la jumătate. Se ia oala de pe foc şi se lasă lichidul să se răcească, apoi se strecoară şi se combină cu mierea. Se amestecă bine până la omogenizare, apoi se toarnă produsul într-un borcan din sticlă cu capac şi păstrează la frigider.

Mod de administrare - preparatul se administrează de două ori pe zi. Dimineaţa, pe stomacul gol, se iau două linguri şi nu se mănâncă nimic timp de o jumătate de oră de la administrare. Seara, se iau două linguri cu o oră înainte de cină.

Tratamentul trebuie urmat 14 zile pe lună. Se administrează 7 zile consecutive după care se face pauză în următoarele 7 zile. Acest tratament se repetă de maximum 3 ori pe an, adică o data la 4 luni! 

Lasă un comentariu