Aproximativ 500 de autoturisme Dacia Duster, rechemate în service!

Distribuie pe:

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a făcut publică o informare a Renault Commercial Roumanie, prin care sunt rechemate în service aproximativ 500 de maşini model Dacia Duster, după ce au fost identificate două probleme tehnice.

„Prima deficienţă de fabricaţie se referă la o neconformitate a butucului roţii faţă, lucru care poate provoca zgomote anormale în partea din faţă a vehiculului şi, în cazuri extreme, poate duce la detaşarea roţii.

Operaţiunea în service durează între 50 de minute şi 3 ore, în funcţie dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi, dacă se va considera necesar, aceasta se va înlocui. Peste 200 de maşini pot fi afectate de această neconformitate.

Cea de-a doua problemă este legată de sistemul electric: există posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când aceasta este conectată la maşină. În acest caz, sunt afectate în jur de 300 de maşini, iar intervenţia durează 35 de minute", precizează ANPC într-un comunicat de presă.

Lasă un comentariu