Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Germaniei, Austriei și Luxemburgului Centrul Bisericesc München

Distribuie pe:

Acțiunea celor 10.000 - „viitorul nu este un loc care ne așteaptă, ci un proiect care se construiește"

Frați creștini și frați români,

Frumusețea viitorului nostru și al copiilor neamului nostru o construim prin tot ceea ce facem acum. Lucrările la Așezământul nostru Bisericesc din München înaintează cu bine, din darul lui Dumnezeu, urmând ca, la finele acestui an, toate cele trei clădiri să fie finalizate „la roșu", acoperite și închise cu uși și ferestre.

Soarta acestui proiect este, în mare măsură, pusă de Dumnezeu în mâinile noastre. ACUM suntem chemați să ne asumăm sarcinile și responsabilitățile, pentru care, ulterior, vom avea binecuvântarea și bucuria împlinirii. Pentru a putea acoperi costurile de aproximativ 1.000.000 euro pentru următoarele luni, am inițiat acțiunea celor 10.000. Prin aceasta, dorim să implicăm 10.000 de credincioși dispuși să doneze, până la 15 august 2018, suma de 100 euro pentru proiect. Important este ca toți cei la care ajunge această chemare, să doneze 100 euro, cu mențiunea „Kirchenbau-10.000", și să răspândească cât mai mult posibil această știre, încercând să-i determine pe cât mai mulți cunoscuți și prieteni ai lor și să doneze și să răspândească, la rândul lor, știrea.

Vă rugăm, pentru reușita acțiunii, să vă implicați cât mai mulți în concretizarea ei. Această implicare constituie cheia reușitei. Având în vedere numărul celor spre un milion de români din Germania, înțelegem că e nevoie doar de credință și voință. Să ni le înmulțească Dumnezeu.

Înainte să scriu aceste rânduri am donat cei 100 euro. Apoi am scris. Câțiva din prietenii și colaboratorii mei deja m-au urmat. Dar TU?

Cu nădejdea că, ridicând împreună Așezământul, această lucrare ne va fi spre unire și binecuvântarea neamului, cu mulțumiri și rugându-L pe Dumnezeu să vă binecuvinteze,

SOFIAN BRAȘOVEANUL, Episcop vicar

Lasă un comentariu