Sighișoara - atractivă pentru investitorii chinezi

Distribuie pe:

La invitația Asociației de prietenie a Chinei cu Țările Externe,  o delegație a Municipiului Sighișoara, condusă de primarul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a efectuat, în perioada 5-14 iunie,  o vizită de lucru în Republica Populară Chineză. Delegația sighișoreană a participat la Forumul Primarilor China - CEEC, desfășurat la Ningbo.

Ningbo este recunoscut ca fiind drumul antic al mătăsii și are privilegiul de a fi orașul-pilot Fabricat în China 2025. 

Pentru că anul 2018 a fost desemnat, la cea de-a 6-a ediție a Summit-lui China - CEEC, ca fiind Anul Cooperării între instituțiile și întreprinderile locale, forumul a oferit participanților posibilitatea de a-și împărtăși experiențele și de a stabili legături pentru realizarea de investiții și schimburi culturale.

În cadrul Târgului de Investiții China - CEEC, organizat cu acest prilej, a fost prezentată și Sighișoara ca fiind o zonă de oportunitate pentru potențiali investitori interesați să-și dezvolte afacerile.

Aspecte referitoare la stabilirea unei relații de parteneriat în vederea realizării unor schimburi în domeniile: cultural, educațional și economic au mai fost purtate și cu oficialități din districtul Wujiang, informează municipalitatea sighișoreană.

 

Lasă un comentariu