A XVIII-A EDIȚIE A CONFERINȚEI CARDIONET LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În perioada 4-7 iulie va avea loc, la Târgu-Mureș, cea de-a XVIII-a ediție a Congresului „CardioNET", o manifestare comună a Societății Române de Cardiologie și Societății Maghiare de Cardiologie, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, Spitalul Clinic Județean de Urgență Tg.-Mureș și Centrul Medical Cardio Med, manifestare la care vor participa numeroși specialiști de renume internațional din mai multe țări europene.

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 5 iulie, la ora 8.30, în Amfiteatrul 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Tg.-Mureș, iar Conferința de presă legată de prezentarea evenimentelor din cadrul conferinței va avea loc joi, 5 iulie, ora 10.20, în Sala de protocol a SCIU Tg.-Mureș.

Lucrările conferinței vor avea loc în Amfiteatrul I al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, focalizându-se asupra progreselor actuale în domeniul imagisticii cardiace, electrofiziologiei, sindroamelor coronariene acute și noilor ghiduri europene în diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculare. Un rol aparte va reveni și abordării interdisciplinare a multiplelor afecțiuni din patologii conexe.

Manifestarea va fi acreditată de Colegiul Medicilor din România cu 20 de puncte de educație medicală continuă, iar programul detaliat, respectiv datele de contact pot fi accesate pe site-ul www.cardionetwork.ro.

Vă așteptăm cu drag la toate evenimentele acestei conferințe!

Lasă un comentariu