Mulțumiri

Distribuie pe:

Mă numesc Fodor Anuța, am 50 de ani și locuiesc în Târnăveni, județul Mureș. Am 2 (două) fete, cea mai mică are vârsta de 16 ani.

S-a împlinit un an și jumătate de la operația pe care mi-a făcut-o dnul Prof. Boțianu Alexandru, pentru metastaze pulmonare multiple. Am avut un cancer de col uterin, care a fost tratat prin radioterapie la clinica Polisano Sibiu, chimioterapie la Spitalul Oncologic Târgu-Mureș și brahiterapie la Ametyst Cluj. După apariția metastazelor pulmonare, am fost considerată un caz complicat, fără soluție medicală, și după terminarea curelor de radioterapie și chimioterapie, am fost trimisă acasă la Târnăveni, unde ar fi trebuit să accept acest lucru. Aici lucrează unul dintre elevii dlui Prof. Boțianu, și anume dnul Dr. Cacior Mircea, pe care îl cunoșteam și care m-a îndrumat spre dnul Prof. Boțianu.

Dumnealui m-a internat la Institutul Oncologic București, de la Fundeni, în Clinica de Chirurgie Toracică, condusă de dnul Prof. Horvat, căruia îi mulțumesc din suflet că m-a primit. După ce s-au repetat toate analizele, probele funcționale, cardiologie, am fost operată cu LASER-ul, de către dnul Prof. Boțianu care mi-a scos toate metastazele pulmonare. După o săptămână, am revenit acasă la Târnăveni. După încă o săptămână, dnul Prof. Boțianu mi-a scos firele, într-un spital privat.

Mă bucur că nu ați murit, așa cum s-a zvonit, și că operați. Am revenit la greutatea normală, am luat 17 kg și îmi îngrijesc cele două fete și pe soțul meu. Nu am murit nici eu și nici dumneavoastră. Dumnezeu să vă binecuvânteze mâinile și viața precum și a tuturor celor care v-au ajutat la operație: dna dr. Olivia Batog, dnul dr. Vlad Alexe și dna dr. anestezistă Nechita Dayana.

Încă o dată vă mulțumesc din suflet pentru că m-ați operat și mi-ați dat o nouă șansă!

Lasă un comentariu