ZODIILE ȘI DEPENDENȚELE LOR

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi are obsesii și dependențe, însă astrologica.ro susține că unele dintre acestea sunt specifice zodiei în care ne-am născut.

Berbec - dependența de cafea - Berbecul iubește să își îndeplinească sarcinile cu mare repeziciune. De obicei, devine dependent de cafea. Și nu orice cafea, ci un triplu espresso care să-l țină în priză toată ziua.

Taur - dependența de dulciuri - Taurii au o mică obsesie atunci când vine vorba de dulciuri. Iubesc deserturile și nu scapă nicio ocazie să experimenteze un nou produs dulce din meniul restaurantului în care merg.

Gemeni - dependența de cunoaștere - Gemenii sunt genul de oameni care își folosesc mare parte din timp pentru a învăța lucruri noi, așa că nu fiți surprinși dacă devin total obsedați când găsesc un subiect de interes.

Rac - dependența de gânduri - Racii devin obsedați de propriile gânduri. Uneori poate fi util să facă un pas înapoi pentru a-și reîmprospăta mintea și pentru a obține o nouă perspectivă.

Leu - dependența de propria imagine - Leii pot deveni obsedați de aspectul fizic. Cea mai mare speranță a lor este că vor rămâne mereu tineri. Pentru ei, imaginea și planul financiar sunt cele mai importante aspecte.

Fecioară - dependența de curățenie - Fecioarele tind să se comporte ciudat atunci când vine vorba de păstrarea curățeniei. Atât de mult încât, chiar și dacă nu sunt la ei acasă, simt nevoia să facă ordine în lucrurile din jurul lor.

Balanță - dependența de cumpărături - Balanța este cunoscută ca fiind dependentă de cumpărături. Când lucrurile merg prost sau se simt triste, terapia în mall este calea lor de atac. Nu este un moment bun să lăsați cardul la îndemâna lor.

Scorpion - dependența de sex - Scorpionii sunt ființe pasionale, cu o dependență de contactul fizic și plăcerea sexuală. Iubesc experimentele în dormitor. Un lucru este sigur, întâlnirea cu un Scorpion nu este niciodată plictisitoare.

Săgetător - dependența de adrenalină - Săgetătorii iubesc aventura, riscurile și adrenalina. Fie că devin dependenți de sporturi periculoase, jocuri de noroc sau pur și simplu aventuri conjugale, acesta este modul lor de a simți că trăiesc cu adevărat.

Capricorn - dependența de muncă - Capricornii sunt productivi și determinați prin natura lor, dar, uneori, pot exagera un pic atunci când vine vorba de muncă. Sunt cunoscuți ca fiind genul de oameni care se abandonează muncii și nu se dau în lături până când nu termină.

Vărsător - dependența de alcool - Când Vărsătorul este obosit să asculte propriile voci din cap, el își îneacă supărările în alcool. Recurge deseori la această metodă pentru a uita de propriile sentimente, probleme sau amăgiri.

Pești - dependența de mâncare - Când se simt triști, Peștii își alină supărarea prin mâncare. Au personalități dependente și cad foarte ușor pradă obiceiurilor proaste, care pot dura mult timp fără a reuși să preia controlul asupra propriei vieți. 

Lasă un comentariu