CE-I DE FĂCUT?

Distribuie pe:

Observăm, cum pe mijloacele de transport în comun, unii călători (mai ales, călătoare) fără inhibiții, consumă înghețată, prăjituri, „sanvișuri", alte produse de patiserie, fructe și răcoritoare, ceea ce este deranjant și inadmisibil, deoarece confundă autobuzele cu buticuri sau baruri mobile de alimentație publică deși, sporadic, există afișe de interdicții pentru consumul anumitor produse. Dar când lipsesc cei șapte ani de acasă, se poate numi nesimțire!

În unele autobuze sunt „expozate" unelte de curățenie „personalizate" pentru șoferi (mături, fărașe, găleți), ceea ce creează un aspect dezolant de boxă improvizată, semne de comportament civic precar.

Panoul cu orarul de circulație și traseul autobuzelor din stația Republicii este parțial distrus, în partea superioară (!), iar panoul din stația Pandurilor este spart. În general, multe asemenea panouri par să fie abandonate. Vandalizate de ceva vreme, rezultă că, indivizi programați genetic pe distrugeri, încă acționează în teren, neobservați și nederanjați. De altfel, prezența lor se manifestă prin multiple modalități, finalizate cu pagube însemnate pe domeniul public.

Cum reacționează angajații autorităților locale? Toleranți, nepricepuți sau nepăsători? Banul public risipit iresponsabil!

Din parcursul orar al autobuzului 21, local, aflăm: „Frecvență zile lucrătoare 30 min. (numai la ore de vârf)". Cetățeanul neavizat constată, dezorientat, superficialitatea sau indiferența în relația cu posibilul călător, datorită nedivulgării zilelor și „vârfurilor" în care circulă fantomaticul (?) 21. Este privatizat?

Și „informațiile" prin afișaj electronic despre trasee sunt în suferință, adică incomplete, cu destinație doar denumirea cartierului.

Pentru persoanele care doresc informații amănunțite, complete, este recomandabil să consulte Oracolul din Delphi!

Lasă un comentariu